Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Brand
Greutate maxima de cantarire
Functii
Material
Filter

Cantare de bucatarie

Cantare de bucatarie – electrocasnice de care ai nevoie!

Un cantar de bucatarie este indispensabil in orice locuinta si acest aparat este folosit pentru a masura greutatea anumitor ingrediente si alimente atunci cand suntem in proces de a prepara retete unde este esential ca totul sa fie in cantitati precise.

Aceste dispozitive digitale de bucatarie sunt foarte eficiente si ne ofera intotdeauna informatii precise de gramaj pe micul ecraj cu afisaj electronic, stiind mereu si cu exactitate cantitatea pe care am asezat-o pe cantar! In varianta digitala de mana, in stil clasic sau care vine accesorizat cu bolul propriu de plastic sau din otel inoxidabil, un astfel de cantar nu trebuie sa va lipseasca din bucatarie! Mai mult decat atat, capacitate sustinuta al acestor electrocasnice mici poate varia, de la 1L, 5000 – 7000 de grade sau 40 de kg la cantarele digitale de mana.

Diversitatea acestor electronice este la momentul actual foarte mare astfel incat sa putem face cea mai buna alegere pentru noi, si putem alege un cantar intr-un design clasic, intr-o culoare vie, cu o imagine frumoasa sau ceva simplist si modern, un model care se integreaza perfect in stilul bucatariei noastre.

In acest sens, magazinul online Cartuseria.ro va intampina cu o gama variata de cantare de bucatarie performante si precisa care sa va ajute sa preparati cele mai delicioase preparate sarate si prajituri! In plus, tot din aces magazin puteti achizitiona cu incredere cerneala originala pentru cartuse imprimante, sisteme CISS alimentare continua pentru HP, albume foto bebelusi si botez si caiete scolare!

Cantarul de bucatarie joaca un rol foarte important in realizarea celor mai delicioase preparate, folosirea acestora fiind foarte practica.

In bucatarie erau utilizate cantarele mecanice, insa in ultimii ani cantarele de bucatarie digitale au luat locul celor mecanice.

Acestea au o multime de avantaje de la spatiul ocupat si usurinta utilizarii acestora, pana la precizia superioara a cantarelor mecanice, mai ales cand este vorba despre cantitati mici.

Avantajul cantarelor mecanice este ca nu au nevoie de baterie pentru a functiona si sunt mai usor de reparat, neavand componente electronice, insa nu beneficiaza de atatea functii precum un cantar digital.

Atunci cand achizitionam un cantar de bucatarie trebuie avem in vedere cateva functii de baza pe care acestea ar trebui sa le aiba.

Functia TARA sau TARE este una din cele mai importante functii ale cantarului digital. Acesta functie permite aducerea la zero ori de cate ori este necesar. De exemplu, punem pe platanul cantarului vasul in care vom adauga ingredientele. Cantarul indica greutatea vasului. Apasam TARA si afisajul va reveni la zero, scazand greutatea vasului.

Functia de oprire automata pentru a economisii bateria.

O alta functie importanta este indicatorul de supraincarcare care avertizeaza daca greutatea pusa la cantarire este mai mare decat capacitatea maxima suportata de cantar.

Functia Hold va retine valoarea afisata.

Daca iti place sa gatesti ai nevoie de un cantar de bucatarie, acesta nu trebuie sa-ti lipseasca atunci cand selectezi ingredientele pentru urmatoarea reteta.

Sus