Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Tip
Numar coli
mai multe... less
Functionare
Dimensiune capse
mai multe... less
Brand
Filter

Capsatoare, Decapsatoare si Perforatoare de Hartie

Capsatoare si perforatoare de calitate, moderne si elegante. Perforatorul, indiferent de tipul lui (special pentru birou sau de mare capacitate) este un accesoriu ce nu trebuie sa lipseasca din niciun birou. Daca un capsator uzual nu face fata necesitatilor dumneavoastra, alegeti capsatoarele profesionale, perfecte pentru capsarea unui numar ridicat de coli sau a bannerelor. Pentru capsarea cu o adancime mare in pagina, alegeti un capsator cu brat lung.

De acum dispuneti de cele mai bune produse pentru biroul dumneavoastra. Pentru comenzi si detalii, contactati echipa noastra! Intra aici pentru a beneficia de cel mai bun pret din online pentru capsatoare hartie si perforatoare.

Magazinul nostru va ofera o varietate mare de capsatoare potrivite pentru activitatile dumneavoastra zilnice, fiind disponibile capsatoare mini, capsatoare de birou, capsatoare industriale, capsatoare cu capsare inchisa sau deschisa, capsatoare tip cleste, capsatoare fara capse, capsatoare pentru bannere, etc. Va propunem capsatoare de la producatorii: DINGLY, ERICHKRAUSE, WARRIOR, KW-TRIO, MILAN.

Capsatorul este un dispozitiv de birou folosit la prinderea foilor de hartie prin intermediul capselor utilizate. Capsele sunt niste sarme scurte, care se afla in compartimentul special din interiorul capsatorului. In momentul in care capsatorul este actionat, se desprinde o capsa care strapunge foile, iar placa de metal cu caneluri speciale de la baza capsatorului indoaie capsa spre interior, aceasta prinzand foile una de alta. Tehnologia a evoluat astfel incat acum exista si capsatoare fara capse, acestea functionand la fel ca si cele obisnuite, doar ca nu au nevoie de capse. Capsarea presupune perforarea foilor de hartie in doua locuri paralele si intoarcerea hartiei perforate prin unul dintre locuri.

In oferta noastra veti gasi si capse intr-o gama variata astfel incat sa gasiti un sortiment potrivit pentru fiecare model. Modelele variaza in functie de dimensiune si duritatea materialului din care sunt facute.

Perforatorul este un accesoriu pentru organizare si arhivarea documentelor de la birou, poate fi utilizat pentru perforarea usoara si rapida a fisierelor pentru prinderea acestora in dosare pentru a le pastra mereu organizate. Este nevoie de pozitioneaza foilor in locasul destinat perforarii, se ajusteaza pozitia acestora utilizand ghidajul, apoi se apasa pe maner pana cand cilindrul strapunge materialul si se scot foile perforate.

In ceea ce priveste birotica, printre cele mai importante accesorii se numara capsatoarele si perforatoarele pentru birou, fiind unelte extrem de utile in organizarea documentelor.

Atunci cand alegeti cel mai bun capsator pentru activitatea de birou este necesar sa tineti cont de cateva aspecte precum tipul capselor, capacitatea de capsare simultana, capacitatea incarcatorului, adancimea maxima a capsarii, capsarea inchisa sau deschisa, constructia capsatorului, etc.

Daca sunteti in cautarea unui perforator pentru birou trebuie sa aveti in vedere caracterisici precum numarul de coli ce pot fi perforate simultan, lungimea bratului, numarul si distanta dintre perforatii, forma perforatiei, diametrul punctului de perforare, etc. Veti gasi la noi cele mai bune produse si oferte avantajoase ideale pentru activitatea dumneavoastra de birou!

Sus