Cartuse toner originale pentru imprimante

Tonere Originale Canon

Pentru a veni in intampinara celor mai exigente pretentii am inclus in oferta noastra de magazin online un portofoliu vast de tonere originale Canon. Va propunem astfel oferte atractive ce includ calitatea originala Canon la preturi avantajoase transformand printul color sau alb negru intr-o formula rentabila chiar si pentru un volum mare de print. Avem astfel disponibila nonstop cea mai diversa gama de cartuse indicate pentru imprimante Canon care genereaza cele mai eficiente solutii de printare.

Tonere originale XEROX

Clientii ce detin imprimante Xerox au aici accesibil un portofoliu vast de tonere originale Xerox in cel mai variat magazin online de pe piata! Pentru clientii fideli calitatii originale avem permanent oferte atractive ce includ consumabile pentru imprimante Xerox la preturi imbatabile fiind avantajoase atat pe termen lung cat si pentru un volum mare de printuri. Oricare ar fi tipul de imprimare utilizat frecvent, color sau alb negru, noi va propunem in mod constant un portofoliu diversificat de consumabile originale.

Tonere originale Samsung

Fiind un magazin online concentrate pe consumabile de print ne-am focusat atentia si spre segmentul de consumabile originale. Intrucat Samsung este una din tehnologiile cu larga raspandire am conceput pentru clientii exigenti o serie de oferte ce includ tonere originale Samsung destinate seriilor de imprimante laser. Acestea va asigura nu doar o calitate de exceptie pentru imprimari alb negru si color ci si preturi ce raman atractive chiar si in situatia unui volum mare de print.

Tonere originale HP

Daca esti in cautarea unor consumabile originale la preturi avantajoase atunci cautarea ta are deja aici o solutie, in cel mai complex magazin online dedicate consumabilelor. Am introdus in portofoliu oferte captivante pentru segmentul de tonere originale HP, atat color cat si alb negru, pentru clientii care uziteaza frecvent consumabile originale. Dincolo de garantia calitatii originale va oferim si preturi imbatabile ce va permit costuri reduse chiar si pentru un volum mare de print.

Tonere originale Konica Minolta

Cei mai exigenti clienti au acum o categorie dedicata in cadrul portofoliului nostru de magazine online intrucat am reliefat o gama intreaga de consumabile originale in care se include si tonere originale Konika Minolta. Acestea compun o serie de oferte variate care dincolo de garantia calitatii originale ofera clientilor si preturi atractive ce pot reduce in mod semnificativ costurile in cazul unui volum mare de print indiferent ca este color sau alb negru.

Tonere Originale Brother

Clientii ce sunt fani declarati ai brandului Brother pot beneficia acum de cele mai competitive oferte disponibile intr-un magazine online dedicat consumabilelor. Avem astfel o serie de oferte ce cuprind si gama de tonere originale Brother pentru cei care pastreaza fidelitatea fata de calitatea originala a consumabilelor. Oricare ar fi tipul de imprimare frecvent utilizat, color sau al negru, aveti acum la indemana calitatea original la preturi avantajose ce transforma un volum mare de print intr-o activitate rentabila fara a pierde din vedere exigenta calitatii originale.

Tonere Originale LEXMARK

Cautarea unor consumabile originale la preturi rezonabile nu mai este de acum o misiune imposibila intrucat am impus deja pe piata de profil cel mai complex magazin online. Te asteptam aici pentru cele mai bune oferte ce cuprind si tonere originale Lexmark dedicate celor mai pretentiosi clienti. Astfel aveti un portofoliu vast de produse originale la preturi avantajoase destinate seriilor de imprimante Lexmark ce mentin nu doar calitatea ci si sustin un cost redus pentru cazul unui volum mare de print indiferent ca este color sau alb negru.

Tonere Originale Kyocera

Fiind un magazin online axat pe consumabile de print ne-am indreptat atentia si spre categoria de consumabile originale. Intrucat seriile de imprimante Kyocera au o larga raspandire am conceput pentru clientii exigenti o varietate de oferte ce includ tonere originale Samsung recomandate pentru seriile de imprimante cu tehnologie laser. Acestea va confera printurilor nu doar atributul calitatii exceptionale ci si preturi ce raman atractive chiar si in situatia unui volum mare de print fie el color sau alb negru.

pe pagina

Cartus toner original CF217A pentru HP 17A Black

309.00 Lei

Kit cutie de mentenanta CLT-W409 Samsung recipient pentru toner uzat

52.80 Lei
Adauga in cos

Kit cutie de mentenanta CLP-W350A Samsung recipient pentru toner uzat

52.80 Lei
Adauga in cos

Tonere Konica Minolta TNP-22 K, TNP-22 C, TNP-22 M, TNP-22 Y originale compatibile Bizhub C35, C35P

99.00 Lei

Kit cutie de mentenanta CLT-W504 Samsung recipient pentru toner uzat

99.00 Lei
Adauga in cos

Kit cutie de mentenanta CLT-W506 Samsung recipient pentru toner uzat

99.00 Lei
Adauga in cos

Tonere Konica Minolta TNP-48 K, TNP-48 C, TNP-48 M, TNP-48 Y originale pentru Bizhub C3350, C3850

109.00 Lei

Toner original pentru multifunctionale sau imprimante laser Canon

126.00 Lei

Toner original Canon C-EXV5 Black pentru IR1600 IR2000

116.00 Lei
Adauga in cos

Toner original Canon C-EXV6 Black pentru NP7161

136.40 Lei
Adauga in cos

Xerox 106R02180 toner original pentru Xerox Phaser 3010 3040 3045

151.00 Lei

Toner original Canon C-EXV7 Black

126.00 Lei
Adauga in cos
Se afiseaza 1-12 din 464 de articole


Ai nevoie de un cartus pentru imprimanta ta ? Un toner original garanteaza listarea documentelor sau a imaginilor la standardele producatorului imprimantei. Cu ajutorul unui toner original veti avea totdeauna cele mai vii culori iar negrul va fi cel mai profund. Cartusele de imprimanta sunt originale si se livreaza intotdeauna sigilate, in ambalajul producatorului.

-Cum schimbam cartusele imprimantei?

- Indiferent ce brand ai ales pentru multifunctionala ta poti schimba intr-un mod extrem de usor orice cartuse imprimanta. In consecinta nu necesita o indemanare speciala schimbarea unui cartus imprimanta ci doar manevre comune intuitiv ghidate.

- Ce contine un cartus toner?

- Daca utilizati imprimarea alb negru sau color cu tehnologia laser atunci cartusul pe care il utilizati nu contine deloc cerneala sau tus ci este umplut cu un amestec de pigment si particule de praf ce se topesc la temperatura ridicata la care actioneaza tonerul. Astfel acesta are o serie de avantaje fata de cerneala intrucat adera ferm pe orice tip de hartie reducand semnificativ riscul de a se sterge in timp sau de a se intinde pe pagina tocmai printata.

- Cum sa exploatati cat mai eficient cartusele?

- Pentru a beneficia la maxim de atuurile imprimarii laser puteti eficientiza cartusele prin setarile de print, folosind astfel optiunea de imprimare economica ce sporeste atat durata de viata a imprimantei cat si eficacitatea cartusului. Intrucat imprimantele laser sunt recomandate de viteza, precizia si economia in printare, magazinul nostru online va ofera o gama vasta de tonere la preturi imbatabile.

- Ce pot face daca s-a uscat cartusul?

- Deoarece tonerul functioneaza pe baza de praf este putin probabil sa se ajunga la o uscare efectiva a tonerului, insa in acest caz extrem puteti extrage cartusul din imprimanta efectuand, in aer si in mod delicat, cateva manevre stanga-dreapta spre a disoloca praful sedimentat in interior, dupa care reintroduceti tonerul in imprimanta. 

Sus