Huse telefoane 

Huse iPhone 6

Huse pentru iPhone 6 la cele mai bune oferte. Puteti alegere dintr-o mare selectie de huse si carcase pentru iPhone 6. Aici gasiti multe modele (ex.flip cover) care nu asigura doar protectia impotriva zgarieturilor ci si ofera un nou design telefonului dumneavoastra. Aveti posibilitatea alegerii unei game variate de culori.

Huse iPhone 5

Aici gasiti o mare selectie de huse si carcase pentru iPhone 5 la cele mai bune preturi. Puteti alege din multe modele (ex.flip cover, carte), dintr-o gama de culori, care nu asigura numai protectia ci ofera si un nou aspect telefonului dumneavoastra.

Huse iPhone 4S

Puteti alege dintr-o mare selectie de huse si carcase pentru iPhone 4S la cele mai bune oferte. Aici gasiti multe modele, o gama variata de culori, care nu asigura doar protectia impotriva zgarieturilor ci da si un nou aspect telefonului dumneavoastra.

Huse iPhone 5S

Husele pentru protectia telefonului sun fabricate din silicon, piele sintetica, astfel incat aplicarea lor sa fie foarte facila. Husele au forma telefonului, permitind accesul in zona de incarcare, a butoanelor laterale si a microfonului. Husa protejeaza telefonul impotriva zgarieturilor si loviturilor, designul oferind telefonului un aspect personalizat.

Huse iPhone 4

Puteti alege dintr-o mare selectie de huse si carcase pentru iPhone 4 la cele mai bune oferte. Aici gasiti multe modele, o gama variata de culori, care nu asigura doar protectia impotriva zgarieturilor, designul oferind telefonului un aspect personalizat.

Huse iPhone 5C

Aici gasiti multe modele de huse si o gama variata de culori pentru iPhone 5C. Husele pentru protectia telefonului sun fabricate din silicon, piele sintetica, astfel incat aplicarea lor sa fie foarte facila. Husa protejeaza telefonul impotriva zgarieturilor si loviturilor, designul oferind telefonului un aspect personalizat.

Huse iPhone 6 Plus

Huse pentru iPhone 6 Plus la cele mai bune oferte. Puteti alegere dintr-o mare selectie de huse si carcase pentru iPhone 6 Plus. Aici gasiti multe modele (ex.flip cover) care nu asigura doar protectia impotriva zgarieturilor ci si ofera un nou design telefonului dumneavoastra. Aveti posibilitatea alegerii unei game variate de culori.

Huse S5

Huse Samsung S5 pentru protectie maxima a telefonului. Husele protejeaza contra loviturilor puternice, a cazaturilor si a zgarieturilor. Husele acopera perfect telefonul in partea superioara si cea inferioara, si in zona camerei foto. Husele urmaresc atent forma telefonului, permitind accesul in zona de incarcare, a butoanelor laterale si a microfonului.

Huse Note 4

Husele pentru Note 4 reprezinta insumarea calitatii, protectiei si a elegantei, oferita telefonului tau. Husele sunt realizate din piele ecologica, silicon, etc., de cea mai buna calitate, garantand protectia completa a telefonului. Marginile huselor  sunt prelungite peste dimensiunile telefonului, astfel incat, daca se intampla sa il scapati, marginile acestuia vor fi protejate.

Huse Note 3

Fiecare utilizator de smartphone va gasi o husa care se potriveste perfect stilului personal. Aceste huse au fost proiectate special pentru smartphone-ul Samsung Galaxy Note 3. Husele protejeaza contra loviturilor puternice, a cazaturilor si a zgarieturilor. Husele acopera perfect telefonul in partea superioara si cea inferioara, si in zona camerei foto. 

Huse Galaxy S5

Huse pentru Galaxy S5 la cele mai bune preturi. Puteti alegere dintr-o gama mare de huse si carcase pentru Galaxy S5. Aici gasiti multe modele (ex.flip cover) care nu asigura doar protectia impotriva zgarieturilor ci ofera si un nou aspect telefonului dumneavoastra. Aveti posibilitatea alegerii unei game variate de culori.

Huse Galaxy S4

Huse pentru Galaxy S4 la oferte bune. Husele pentru protectia telefonului sunt fabricate din silicon, piele sintetica, astfel incat aplicarea lor sa fie foarte facila. Husele au forma telefonului, permitind accesul in zona de incarcare, a butoanelor laterale si a microfonului.

Huse LG L70

Huse LG L70 pentru protectia maxima a telefonului dumneavoastra. Husele protejeaza contra  zgarieturilor, loviturilor puternice si a cazaturilor. Husele urmaresc atent forma telefonului, permitind accesul in zona de incarcare, a butoanelor laterale si a microfonului.

Huse LG G2 Mini

Husele pentru LG G2 Mini reprezinta insumarea protectieie, a calitatii si a elegantei. Husele sunt realizate din silicon, piele ecologica, garantand protectia completa a telefonului. Marginile husei sunt prelungite peste dimensiunile telefonului, astfel incat, daca se intampla sa il scapati, marginile acestuia vor fi protejate.

Huse Nexus 5

Husa pentru Nexus 5 cu design minimalist care ofera protectie telefonului, fara sa-i altereze designul original. Sunt concepute sa ofere cea mai buna protectie impotriva zgarieturilor si uzurii zilnice. Fiind fabricate din policarbonat, silicon si piele ecologica de cea mai buna calitate, durabil, extrem de usor si non-toxic. Husa perfecta pentru cei care-si doresc un aspect minimalist si elegant.

Huse HTC Desire 500

Puteti alege dintr-o selectie de huse si carcase pentru HTC Desire 500 la cele mai bune preturi. Aici gasiti o gama variata de modele care nu asigura doar protectia impotriva zgarieturilor, socurilor puternice ci ofera si un nou aspect telefonului dumneavoastra.

Huse Huawei Ascend G6

Husele pentru Huawei Ascend G6 ofera calitate, protectie si eleganta oferita telefonului. Husele sunt realizate din piele ecologica, silicon, etc., de cea mai buna calitate, garantand protectia completa a telefonului. Marginile huselor depasesc putin dimensiunile telefonului, astfel incat, daca se intampla sa il scapati din maca, marginile acestuia vor fi protejate.

Huse Huawei Ascend Y530

Opteaza mereu pentru accesoriile care iti pot proteja telefonul la un nivel mai inalt, astfel vei avea siguranta ca telefonul tau va arata impecabil pentru o perioada lunga de timp. Husele sunt realizate din piele ecologica, silicon, etc., de cea mai buna calitate, garantand protectia completa a telefonului.

Huse Galaxy S3

Huse pentru Galaxy S3 la cele mai bune oferte. Puteti alegere dintr-o gama variata modele si carcase. Aceste huse asigura protectia impotriva zgarieturilor, socurilor si ofera si un nou aspect telefonului dumneavoastra.

Huse Note 2

Fiecare utilizator de smartphone va gasi o husa care se potriveste perfect stilului personal. Aceste huse au fost proiectate special pentru smartphone-ul Samsung Note 2. Husele va protejeaza telefonul dumneavoastra contra loviturilor puternice, a cazaturilor si a zgarieturilor.

pe pagina

Husa carcasa iPhone 4 si 4S fosforescenta cu o durata incepand de la 6 pana la 8 ore dupa incercare de cateva minute.

7.26 RON
Reduced price!

Flip Premium Sony Xperia U Negru

8.50 RON 13.99 RON -5.49 RON

Carcasa Silicon Orange YOMI

14.99 RON
Reduced price!

Flip Premium HTC Desire V Negru

8.31 RON 14.99 RON -6.68 RON
Reduced price!

Flip Premium HTC Rhyme Negru

8.31 RON 14.99 RON -6.68 RON

Carcasa Silicon Orange HIRO

14.99 RON
Reduced price!

Flip Premium Nokia 701 Negru

8.30 RON 14.99 RON -6.69 RON
Reduced price!

Husa HTC Desire 300 din piele ecologica artificiala culoarea negru, violet

7.60 RON 15.00 RON -7.40 RON
Reduced price!

Husa HTC Butterfly piele artificiala culoare neagra

5.00 RON 15.00 RON -10.00 RON
Reduced price!

Husa pentru HTC Desire 200 culoare negru din piele artificiala

1.36 RON 15.00 RON -13.64 RON
Adauga in cos
Reduced price!

Flip Premium Nokia 510 Negru

9.00 RON 15.99 RON -6.99 RON
Reduced price!

Husa pentru Samsung i8260 Core - culoare negru, violet

9.90 RON 16.00 RON -6.10 RON
Se afiseaza 1-12 din 461 de articole


Huse telefoane

La cartuseria.ro gasesti o gama larga de huse pentru diverse modele de telefoane si smartphone-uri la cele mai bune preturi. Ai de ales dintr-o mare selectie de huse si carcase pentru telefonul tau, care se va potrivi nu doar dispozitivului mobil, dar cu siguranta cel mai bine va reprezenta personalitatea ta si acest lucru este un sentiment unic de stil. Fiecare husa care o gasiti la noi este de calitate superioara protejandu-va telefonul de praf, zgarieturi sau lovituri. Protejeaza-ti telefonul cu cele mai noi si cool huse de la cartuseria.ro

Sus