Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Functii
Format imprimanta
Mod Tiparire
DUPLEX
Conectivitate
Brand
Filter

Imprimante Laser si Multifunctionale

Imprimante laser, o solutie rapida si eficienta de print!

Evolutia spectaculoasa a tehnologiei laser plaseaza seriile de imprimante laserjet in categoria celor mai eficiente si ieftine metode de printare. Fiind un magazin online concentrat pe sfera printurilor avem o gama variata de imprimante laser precum si oferte generoase de consumabile compatibile precum toner praf refill Brother. Fie ca ai nevoie de o imprimanta laser color sau vei printa doar alb-negru, la Cartuseria.ro ai o gama variata de astfel de produse si le poti achizitiona la preturi concurentiale.

Nevoile si nivelul de print este diferit pentru fiecare afacere in parte, insa este cert faptul ca ne dorim o imprimanta de calitate, care sa faca fata cu brio nevoilor noastre, sa ne ofere cele mai bune rezultate si sa prezinte o solutie eficienta si economa in acelasi timp, iar prin achizitionarea unei astfel de produs de la Cartuserie.ro, vei bifa toate cerintele tale!

De asemenea, venim in intampinarea clientilor si cu produse de birotica si papetarie ideala pentru activitatile de birou sau necesare copiilor la scoala si iti propunem oferte de pret pentru mape de prezentare, creioane mecanice, stilouri si multe alte produse care sa te ajute sa fi mai organizat si mai eficient, zi de zi!

Imprimanta laser foloseste consumabil de tip toner ce contine un praf de grafit care ajutat de temperatura si unda laser imprima pe hartie continutul dorit. Imprimanta inkjet utilizeaza consumabile inkjet care presupun cartuse incarcate cu cerneala ce imprima continutul prin intermediul jeturilor microscopice. Imprimanta laser are o viteza de printare net superioara imprimantei inkjet, fiind ideala pentru activitatile de birou unde se imprima un volum mare de documente intr-un timp relativ redus.

Pentru a alege imprimanta laser potrivita nevoilor tale este necesar sa tii cont de  volumul de pagini ce trebuie printat intr-o perioada determinata de timp, spre exemplu o luna, de asemenea de costurile consumabilelor si de intretinerea imprimantei. De asemenea o caracteristica esentiala in optarea pentru un model de imprimanta laser este dimensiunea frecventa a documentelor ce necesita imprimare (gen A4 sau A3) precum si diversele functii de tip conexiune wireless, scanare, print duplex.

Sus