Kituri complete de refill cerneala 

Kituri de refill cerneala pentru...

O solutie convenabila si rapida de print ce va scoate din impas este data de aceste kituri de refill cerneala pentru imprimantele Canon. Fiind un magazin online atent la nevoile clientilor am adaugat in oferte aceasta solutie practica ce va asigura o reumplere rapida a cartuselor reincarcabile avand in componenta cerneala color si alb negru precum si ustensile ce faciliteaza operatiunea. Aceste kituri de refill pastreaza calitatea printului oferindu-va o solutie eficienta la preturi avantajoase.

Kituri de refill cerneala pentru...

O forma comoda si rapida de a va reumple cartusele reincarcabile este reprezentata de aceste kituri de refill cerneala pentru imprimantele HP. Intrucat suntem un magazin online focusat pe diversitatea consumabilelor de print am conceput oferte ce includ si acest tip de refill, kitul avand inclusa atat cerneala color si alb negru precum si ustensile ce necesare operatiunii de reumplere. Aceste kituri de refill sunt o solutie rapida si optima intrucat mentin calitatea imprimarii si in acelasi timp si avantajul unor preturi convenabile.

Kituri de refill cerneala pentru...

Posesorii de imprimante Lexmark au acum la indemana o solutie de refill rapida si practica generata de aceste kituri de refill cerneala pentru imprimantele Lexmark. Fiind un magazin online dedicat consumabilelor pentru imprimare ne-am focusat deopotriva si pe oferte ce cuprind si acest tip de produs, kitul de refill fiind un pachet complet ce va asigura elementele necesare unei reumpleri de cartuse reincarcabile. Acesta cuprinde astfel atat cerneala color si alb negru precum si ustensilele necesare operatiunii de reumplere. Fiind o solutie rapida aceasta mentine si avantajul unor preturi convenabile fara a reduce in nici un fel calitatea imprimarii.

pe pagina

Kit complet de refill cerneala black cartuse originale HP19 HP20 HP29

19.00 RON
Adauga in cos

Kit complet de refill cerneala black cartuse originale HP56 HP27 HP21

24.00 RON
Adauga in cos

Kit complet de refil cerneala neagra cartuse originale Canon PG40 PG50

25.00 RON
Adauga in cos
Reduced price!

Kit complet de refil cerneala color cartuse originale Canon CL41 CL51

19.00 RON 26.00 RON -7.00 RON
Adauga in cos
Reduced price!

Kit complet de refil cerneala color cartuse originale Lexmark 26 27

20.30 RON 29.00 RON -30%
Adauga in cos

Kit refill - 40 ml cerneala neagra si accesorii incarcare cartuse PG510 PG512

25.00 RON
Adauga in cos

Kit refill - 60 ml cerneala color si accesorii incarcare cartuse CL511 CL513

26.00 RON
Adauga in cos

Kit refill - 40 ml cerneala neagra si accesorii incarcare cartuse PG-540

25.00 RON
Adauga in cos

Kit refill - 60 ml cerneala color si accesorii incarcare cartuse CL-541

26.00 RON
Adauga in cos

Kit universal de refill cerneala de culoare neagra

19.00 RON

Kit universal de refill cerneala Color pentru majoritatea imprimantelor

19.00 RON
Adauga in cos

Kit complet de refil cerneala neagra cartuse originale Canon BCI-21 BCI-24 BCI-3 BC-30

25.00 RON
Adauga in cos
Se afiseaza 1-12 din 42 de articole


Cu ajutorul unui kit complet de refill puteti sa incarcati cu cerneala orice cartus original! Un kit complet de refill contine toate accesoriile de care aveti nevoie pentru a incarca un cartus de cerneala precum si cerneala aferenta de care aveti nevoie. Datorita unui kit complet de refill costurile dumneavoastra de printare scad semnificativ, un astfel de kit de refill fiind mult mai ieftin decat un cartus original. Orice kit complet de refill poate fi folosit de mai multe ori daca achitionati cerneala refill bulk.

Sus