Racitor de aer, rezervor apa incorporat, Home
  • Racitor de aer, rezervor apa incorporat, Home
Racitor de aer, rezervor apa incorporat, Home
  • Racitor de aer, rezervor apa incorporat, Home

Racitor de aer 80W, rezervor apa incorporat 3L, 3 trepte, lamele directionare aer, Home

Racitor de aer, putere 80W, rezervor apa incorporat 3L, 3 trepte circulare, lamele directoare, roti cu frana, maner ergonomic

279,00 lei
cu TVA
In stoc Cantitate
 Recenzii de la clienti
 (5/5)  - 4 note - 2 recenzii
Vezi distributia
Pretul produselor include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE
Racitor de aer 80W, rezervor apa incorporat 3L, 3 trepte, lamele directionare aer, Home
cu TVA
Confirma Confirma

Racitor de aer 80W, rezervor apa incorporat 3L, 3 trepte, lamele directionare aer, Home

Racire si umidificare a aerului, in mod silentios

Racitorul poate fi utilizat cu success pentru improspatarea si racirea aerului din incaperi. Acesta este versatil si poate fi folosit atat ca ventilator cat si ca umidificator. Acesta raceste aerul care curge prin el, prin evaporarea apei reci, oferindu-va o ambianta placuta.

Racitor 80W, ventilator 3 trepte, lamele directionare aer

Functiile de racire si umidificare sunt intense, sustinute de o putere de 80W care cu siguranta este mai eficienta din punct de vedere energetic decat ventilatoarele electrice si elimina costurile ridicate ale aparatelor de aer conditionat, iar pentru a acoperi in mod uniform incaperea, acesta are 3 trepte de viteaza pentru circularea aerului. Directia jetului de aer rece poate fi usor directionata cu ajutorul lamelelor, acestea avand posibilitatea de a fi activate sau dezactivate, pentru a crea o zona de racire in functie de preferintele dvs.

Rezervor de apa 3L incorporat, patroane de gheata incluse

Rezervorul are o capacitate de 3L asigurand o autonomie generoasa, iar padul de racire si casetele de gheata imbunatatesc performanta de racire. Un alt avantaj este posibilitatea de a detasa si schimba periodic filamentul pentru evaporare, mentinand astfel calitatea aerului din incapere.

Roti cu frana pentru o mobilitate comoda

Transportarea si depozitarea sunt acum usoare, fiind necesar un minim de efort gratie rotilor cu mobilitate buna, dublate de manerul solid pentru o directionare sigura in mutarea si pozitionarea racitorului in orice incapere, acesta avand o greutate de 4 kg (cu rezervorul gol).

De asemenea rotile sunt prevazute cu un opritor care asigura pozitia fixa a acestuia in locul ales de dvs pentru o circulatie cat mai buna a aerului.

Alimentare direct la priza, gata imediat de functionare

Nivelul de zgomot este unul redus, doar LWA = 60 dB (A), asigurand astfel o functioare silentioasa. Cablul de alimentare are o lungime de 1.5 m, racitorul fiind gata imediat de pus in functiune dupa alimentarea la retea.

Caracteristici:

- alimentare 230V / 50 Hz;

- rezervor de apa incorporat (3 litri);

- filamentul pentru evaporare poate fi schimbat cu modelul LH300/T;

- recipiente pentru gheata (incluse);

- nivel zgomot LWA=60dB (A);

- lungime cablu de alimentare 1.5 m;

- greutate 4 kg;

- dimensiuni 25 x 58 x 28 cm;

- culoare alb.

LH300

Fisa tehnica

Numar viteze ventilator
3
Putere ventilator (W)
80
Tip ventilator
De podea
Diametru ventilator (cm)
38
Telecomanda
Nu
 Recenzii
Scris de (Botosani, Romania) pe  19 May 2022 (Racitor de aer 80W, rezervor apa incorporat 3L, 3 trepte, lamele directionare aer, Home) :
(5/5
Exista un rating de la client(a) insa a fost acordat fara a scrie o recenzie ori aceasta este in curs de moderare.
Scris de (Cernavoda, Romania) pe  29 Jul 2021 (Racitor de aer 80W, rezervor apa incorporat 3L, 3 trepte, lamele directionare aer, Home) :
(5/5

Foarte bun

Înlocuiește cu succes aerul condiționat în dormitor. În living am un aer condiționat portabil, iar în dormitor acest răcitor. Nu pot spune că are aceeași putere de răcire ca un aer condiționat, dar își face treaba. Camera este mai răcoroasă. Cu apă rece de la frigider și 3 baterii de gheață, dă un aer suficient de răcoros. Singurul minus este că lamelele orizontale din partea de sus nu stau deschise. Iar transportul dezamăgitor. Aș recomanda să schimbați curierul DPD cu altă firmă mai serioasă.

Raporteaza abuz
Scris de (Constanta, Romania) pe  25 Aug 2020 (Racitor de aer 80W, rezervor apa incorporat 3L, 3 trepte, lamele directionare aer, Home) :
(5/5
Exista un rating de la client(a) insa a fost acordat fara a scrie o recenzie ori aceasta este in curs de moderare.

Sus