Aceasta politica de confidentialitate a fost intocmita pentru a servi persoanelor preocupate de modul in care "informatiile personale identificabile" sunt utilizate online. Asa cum este descris in legislatia privind confidentialitatea si securitatea informatiilor, este o informatie care poate fi utilizata singura sau cu alte informatii pentru a identifica, contacta sau localiza o singura persoana sau pentru a identifica o persoana in context.

Va rugam sa cititi cu atentie politica noastra de confidentialitate pentru o intelegere clara a modului in care colectam, folosim, protejam sau manipulam in alt fel informatiile dvs. personale identificabile in conformitate cu site-ul nostru.

Cine suntem si cum ne puteti contacta

Cartuseria.ro este denumirea comerciala a SC Albacom Biz SRL,  persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Alba Iulia, Str Bucuresti nr. 88, jud. Alba cu numar de ordine in Registrul Comertului J1/409/2003, cod unic de inregistrare fiscala RO15432686. Sub aspectul legislatiei  privitoare la protectia datelor avem calitatea de operator atunci cand prelucram datele dvs cu caracter personal.