Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Tip de produs
Brand
Filter

Accesorii refill

Accesorii refill – preturi mici

Printul reprezinta una dintre cele mai importante activitati din cadrul multor companii si afaceri, iar echipamentele performante ne pot oferi cele mai bune rezultate in acest sens. Imprimante sau multifunctionale, consumabile compatibile originale si reincarcabile, cat si aceste accesorii refill, fac parte din lista de achizitii esentiale in aproape orice domeniu de activitate, motiv pentru care trebuie sa facem alegeri potrivite nevoilor noastre!

Chiar daca in prezent exista aparatura de print cu functii precise si proces de refill usor de realizat, la unele dintre imprimantele pe care le detinem, pentru partea de refill avem nevoie de accesorii specifice care sa ne faciliteze procesul de reumplere al cartuselor.

In acest sens, dispozitivul sau clip-ul de pastrare al cartusului care are rolul de protectie si anticurgere a cernelii din cartusul schimbat, suportul in care se plaseaza cartusul reincarcabil la efectuarea operatiei de refill, burghiul cu maner si seringa gradata reprezinta accesoriile indispensabile in procesul de reumplere al cartuselor necesare pentri imprimanta pe care o detinem.

Magazinul online Cartuseria.ro va propune o serie de accesorii refill care sa va faciliteze procesul de reumplere al cartuselor compatibile cu echipamentele de print pe care le detineti, accesorii pe care le puteti achizitiona la preturi mici si in plus, tot din acest magazin puteti profita de oferte la kit reincarcare cartuse , distrugatoare documente, tocator hartie, penare cat si la microfoane fara fir, wireless si bluetooth!

Sus