Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Compatibila cu
Lungime fir
Rezolutie camera
Unghi de vizualizare
Brand
Filter

Camere endoscopice, camere inspectie

Camere endoscopice si camere de inspectie

Camera endoscopica este un gadget care nu mai trebuie sa iti lipseasca! Utila in perimetrul casei aceasta va ajuta sa diagnosticati cu usurinta defectiuni survenite in diverse colturi obscure intrucat este obiectul dedicat pentru inspectarea spatiilor stramte.

Tubul flexibil cu camera foto video de dimensiuni reduse si zoom-ul optic transforma acesta camera de inspectie in elementul de baza in medicina sau stomatologie conferind o fidelitate maxima in inspectarea zonelor sensibile prin detalii exacte care conduc spre un diagnostic precis.

Bazate pe tehnologia optoelectronica aceste camere de inspectie sunt accesorii indispensabile intr-o multitudine de domenii iar faptul ca au o alimentare pe USB le transforma intr-un gadget accesibil si usor de utilizat in orice imprejurare.

Prin urmare iti punem la dispozitie variante diverse de camera endoscopica usb intr-un magazin online deschis nonstop pentru tine avand cele mai avantajoase preturi. De asemenea, de la Cartuseria.ro putem achizitiona si caiete scolare, volan, gamepad si joystick cat si produse pentru imprimante precum sisteme ciss alimentare continua pentru HP si cerneala originala pentru cartuse imprimante.

Camera endoscopica poate fi utilizata in masuratori de tevi, echipamente, instalatii de mobilier, vizualizare subacvatica, asamblarea pieselor, ateliere, laboratoare, inspectie auto, canalizare, zone greu accesibile, dar si in stomatologie, investigatii medicale sau industria textila.

Domeniile de aplicare a acestor dispozitive sunt destul de diverse.

In medicina de mult foarte timp se folosesc video-endoscoape pentru analiza corpului uman. Domeniul constructiei, geodeziei, productia auto, arheologie si activitati stiintifice sunt doar o mica parte din domeniile de nisa specializate in care se pot utilize asemenea camere.

Prin urmare, este un instrument perfect pentru intretinere si service.

Camerele edoscopice pot fi impartite in doua mari categorii: cele utilizate in medicina pentru diagnosticare si procedee terapeutice (biopsii, extragere de polipi, extirpare de tumori mici) si cele pentru uz casnic sau chiar si in scopuri pur recreative.

O mare parte dintre aceste dispozitive sunt dotate cu monitor, unele sunt compatibile cu sisteme de operare precum IOS, Android, Windows, Mac in timp ce alte modele se pot conecta wireless pe telefonul mobil, in modul acesta veti scapa de nevoia de conectare la un computer sau laptop.

In medicina de mult foarte timp se folosesc video-endoscoape pentru analiza corpului uman care sunt mult mai performante si mai precise decat cele utilizate in alte domenii. In domeniul medicinei dentare se foloseste cu succes endoscopul. Acesta ofera o analiza completa si detaliata a starii de sanatate dentare a pacientilor, precum si cel mai adecvat tratament.

Sunt de neinlocuit atunci cand trebuie sa ajungem cu camera in locuri greu accesibile fara lumina. Un endoscop poate fi intodus cu usurinta printr-un sistem de ventilatie sau aerisire astfel incat sa ajunge la sursa problemei.

Cele rezistente la apa pot functiona in conditii de umiditate crescuta, acest aspect nu va afecta calitatea imaginii, avand si LED-uri incorporate pentru vizibilitate in conditii de lumina redusa. O mare parte dintre aceste camere endoscopice sunt cu posibilitate de reglare manuala a luminii.

Functiile de baza ale camerelor endoscopice sunt supravegherea si filmarea.

Endoscoapele sunt dispozitive special concepute pentru filmare in anume conditii extreme si foarte inaccesibile. Aceste camere va permit vizualizarea obiectelor ascunse cu rezolutie de inalta calitate chiar si in condtii de vizibilitate redusa.

Pentru industria auto aceste camere endoscopice sunt un adevarat asistent eficient care economiseste timp intrucat rezolva problemele pieselor care compun motorul masinii sau al ansamblelor plasate in locuri greu accesibile.

Sus