Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Tip pix
Culoare
mai multe... less
Grosime varf
Set
Brand
Filter

Pixuri - Cerneala, Pasta & Gel

Pixuri - instrumente de scris uzuale si la indemana oricui!

Sunteti in cautarea unor pixuri potrivite pentru biroul dumnevoastra? Oferta noastra de instrumente de scris este variata astfel incat puteti alege intre diverse culori si modele, in functie de necesitatile si preferintele dumneavoastra.

Pe cat de unic este scrisul de mana tot asa este si cererea de astfel de articole si de aceea va prezentam o gama variata de pixuri pentru o experienta completa de scris. Acestea sunt recomandate atat pentru uz personal cat si pentru uz profesional in activitatea de scriere de zi cu zi.

Atunci cand aveti nevoie sa luati notite rapid, cele mai la indemana sunt pixurile, in oferta noastra veti gasi astfel de pixuri cu sau fara mecanism de diverse grosimi si culori.

Puteti achizitiona astfel de produse de birotica de la Cartuseria.ro si de asemenea va propunem si oferte de pret alte produse precum post it-uri adezive si cuburi de hartie pentru birou, cartuse reincarcabile HP, prese termice sau articole IT & Multimedia precum modulator FM sau media player & mini pc.

Comandati acum, online sau telefonic, produsele de care aveti nevoie.

Sus