Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Tip etichete
Dimensiune etichete
mai multe... less
Culoare
Filter

Etichete autoadezive - autocolante

Utilitatea etichetelor autoadezive/ autocolante acasa si la birou

Etichetele autocolante au multiple roluri, datorita versatilitatii lor. Cel mai adesea, ele sunt folosite pentru organizarea personala (treburi gospodaresti), dar si pentru organizarea la birou, in activitatea profesionala.

Etichetarea produselor cat si a bibliorafturilor este o modalitate usoara de a-ti mentine ordinea si de a avea mereu la indemana obiectele sau documentele esentiale. Pentru a face usoara si placuta operatiunea este suficient sa folosesti role de etichete adezive pentru o lipire de lunga durata.

Tipuri de etichete autoadezive

Etichetele autoadezive sunt o solutie practica pentru personalizarea produselor. Ele sunt realizate din hartie sau vinil si beneficiaza de un strat autoadeziv rezistent, care poate produce aderenta pe mai multe tipuri de materiale, precum plasticul, sticla sau lemnul.

In oferta noastra veti regasi etichete autocolante de calitate, albe sau colorate, in diverse formate: foi autocolante A4, A3 care au colturi drepte sau rotunde. Etichetele sunt pretaiate. O coala A4 poate sa aiba o singura eticheta pe toata suprafata ori chiar 90 de etichete mici.

Este de ajuns sa dai un click si ai la indemana un magazin online cu oferte diversificate de etichete albe si etichete colorate autocolante, etichete confectionate din hartie termica, etichete fluorescente si etichete in diverse forme. Profitati acum de cel mai avantajos pret!

Sus