Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Culoare
Tip Plic
Modalitate inchidere
Brand
Filter

Plicuri simple, antisoc cu bule si cu burduf

Orice tip de documente ai de expediat, fie ca folosesti serviciul postal sau de curierat, ai acum la dispozitie un magazin online cu oferte diversificate la preturi extrem de avantajoase. Ai nonstop acces la plicuri simple in format uzual de tip C4, C5 sau C6, precum si plicuri albe pentru a le personaliza cu usurinta. Pentru expedieri securizate gasesti aici plic siliconic, plic A4 sau plicuri A5 simple sau cu bule pentru obiecte fragile, plicuri cu burduf sau colorate.

Plicuri din hartie simple: Plicurile simple din hartie sunt potrivite pentru a trimite diferite scrisori, invitatii sau pentru a pastra fara grija un CV-DVD. Pentru scrisori sau invitatii puteti opta pentru plicuri colorate autoadezive disponibile atat la set cat si la bucata. Plicul simplu va permite inscriptionarea datelor legate atat de destinatar cat si de expeditor.

Plicuri antisoc, cu bule: Plicurile cu bule antisoc sunt ceea ce aveti nevoie pentru un transport sigur atunci cand doriti sa expediati obiecte fragile. Acest tip de plic ofera protectie ridicata, pachetul ajungand in siguranta la destinatar.

Plicuri cu burduf: Daca doriti sa expediati documente intr-o cantitate mai mare atunci plicul cu burduf este ceea ce aveti nevoie avand posibilitatea de a depozita documente cu o grosime de pana la 3cm. Acest tip de plic este potrivit atat pentru documente mici cat si mari avand posibilitatea de a jongla cu spatiul pus la dispozitie.

Profita acum de reducere si cumpara tipul de plic dorit din gama noastra variata de plicuri de diverse dimensiuni precum DL, C5, C6, B4 si B5.

Sus