Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Culoare
Tip Plic
Modalitate inchidere
Brand
Filter

Plicuri simple, antisoc cu bule si cu burduf

Plicuri – produse diverse in functie de nevoile tale de ambalare!

Una dintre cele mai uzuale solutii de ambalare este reprezentata de produsele de tip plicuri, care de cele mai mult ori deservesc protejarii documentelor si al actelor, a obiectelor si produselor plate sau de mici dimensiuni.

Aceste produse se regasesc in prezent in diferite dimeniuni, simple din hartie, antisoc cu bule si burduf, albe, maro sau colorate. Cele din urma sunt perfecte pentru invitatiile de nunta sau botez, felicitari si nu numai, mici detalii deosebite care te vor ajuta sa faci cea mai buna impresie!

Printre cele mai reprezentative articole de ambalare sunt aceste plicuri cu bule, care in zilele noastre sunt foarte populare fiind o alegere de top in randul companiilor din sfera de ecommerce. De dimensiuni diferite, cu interior din bule proemimente care ateneaza socurile, aceste tipuri de plicuri vor mentine in siguranta produsele expediante pe intreaga periada de tranzit, de la comerciant, la client! Plicurile cu bule asigura un transport sigur al produsele pe care le comercializati, ajunganc mereu intacte la destinatar, aspect pe care clientii il apreciaza! 

Asadar, daca esti in cautare de plicuri pentru ambalare si depozitare, plicuri cu bule pentru un transport in siguranta al produselor tale, pentru expedierea anumitor documente, acte si produse sau pentru ati ambala invitatia de eveniment, Cartuseria.ro este magazinul ideal de unde poti face astfel de achizitiii! In plus, de la noi puteti achizitiona si produse folositoare in afacerea dumneavoastra precum: calculatoare de birou, cititoare de coduri sau scannere, incarcatoare si alimentatoare pentru laptop sau prelungitoare cu protectie si universale. De asemenea, iti prezentam o gama intreaga de electrocasnice, de la cantare de bucatarie si pana la plite si cuptoare!

Magazinul online Cartuseria.ro te intampina cu o gama bogata de plicuri si iti propune preturi personalizate in functie de cantitatea de produse comandata!

Orice tip de documente ai de expediat, fie ca folosesti serviciul postal sau de curierat, ai acum la dispozitie un magazin online cu oferte diversificate la preturi extrem de avantajoase. Ai nonstop acces la plicuri simple in format uzual de tip C4, C5 sau C6, precum si plicuri albe pentru a le personaliza cu usurinta. Pentru expedieri securizate gasesti aici plic siliconic, plic A4 sau plicuri A5 simple sau cu bule pentru obiecte fragile, plicuri cu burduf sau colorate.

Plicuri din hartie simple: Plicurile simple din hartie sunt potrivite pentru a trimite diferite scrisori, invitatii sau pentru a pastra fara grija un CV-DVD. Pentru scrisori sau invitatii puteti opta pentru plicuri colorate autoadezive disponibile atat la set cat si la bucata. Plicul simplu va permite inscriptionarea datelor legate atat de destinatar cat si de expeditor.

Plicuri antisoc, cu bule: Plicurile cu bule antisoc sunt ceea ce aveti nevoie pentru un transport sigur atunci cand doriti sa expediati obiecte fragile. Acest tip de plic ofera protectie ridicata, pachetul ajungand in siguranta la destinatar.

Plicuri cu burduf: Daca doriti sa expediati documente intr-o cantitate mai mare atunci plicul cu burduf este ceea ce aveti nevoie avand posibilitatea de a depozita documente cu o grosime de pana la 3cm. Acest tip de plic este potrivit atat pentru documente mici cat si mari avand posibilitatea de a jongla cu spatiul pus la dispozitie.

Profita acum de reducere si cumpara tipul de plic dorit din gama noastra variata de plicuri de diverse dimensiuni precum DL, C5, C6, B4 si B5.

Sus