Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Tip aparat
Pentru
Alimentare
Culoare
mai multe... less
Brand
Filter

Aparate ingrijire personala

Indiferent daca esti femeie sau barbat, cu siguranta ai nevoie de produse dedicate ingrijirii personale. In cazul barbatilor, lucrurile sunt simple, un aparat de ras bun si o masina de tuns electrica sunt suficiente de cele mai multe ori. In cazul femeilor, lucrurile se complica, in ideea in care niciodata aparatele pentru ingrijire personala nu sunt suficiente.

Piata de specialitate abunda in astfel de dispozitive create pentru femei cu scopul de a le adauga un plus de frumusete placi de par, ondulatoare, aparate de epilat, aparate pentru manichiura si pedichura, uscatoare de par si multe altele.

Cand vine vorba de ingrijirea personala, cercetarile si inovatiile par sa nu se mai opreasca.

Unul dintre cele mai comune electrocasnice este foehn-ul acesta a evoluat suficient in ultimele decenii incat sunt deja o serie de lucruri importante pe care trebuie sa le cunosti. 

Cantarele de baie sunt destinate masurarii greutatii persoanelor. Prin urmare, suporta greutati relativ mari, de pana la 180 kg, si sunt usor de folosit si de depozitat. 

Indiferent ca doresti monitorizarea greutatii pentru mentinerea siluetei, pentru slabire sau pentru masa corporala in cazul in care faci sport, cel mai bun cantar de baie sau corporal te va ajuta sa faci asta cu acuratete.

Cantarele electronice au singurul dezavantaj ca trebuie sa schimbati bateriile din cand in cand, dar altfel sunt cea mai buna alegere intrucat ofera precizie sporita. Un cantare electronic poate fi folosit si pentru bebelusi sau copii, data fiind precizia de care este capabil.

Cele mai avantajoase oferte le ai acum disponibile si mereu la indemana intr-un magazin online cu cele mai mici preturi de pe piata.

Sus