Ordoneaza dupa

Pret
7 lei 1325 lei
Culoare
mai multe... less
Compatibil marca
mai multe... less
Categorii
mai multe... less
Brand
Filter

Cerneala refill pentru reumplere cartuse

Cartuseria.ro iti pune la dispozitie o gama de produse destinate operatiunii de reincarcare cartuse care sa mentina costurile la un nivel redus.

Fiind un magazin online focusat pe solutii de print am conceput o oferta vasta ce raspunde tuturor clientilor fideli acestei solutii de reumplere cartuse avand un portofoliu diversificat de cartuse reincarcabile, cerneala refill precum si tus pentru imprimanta atat color cat si negru. Indiferent de volumul de print noi va oferim cele mai avantajoase formule pentru reumplere cartuse avand mereu disponibile atat seriile uzuale de cartuse cat si cele mai putin uzitate.

Printre avantajele reincarcarii cartuselor de imprimanta putem enumera: preturi mai mici, reumpleri rapide, tehnologia imprimantei cu cerneala este usor de inteles, ceea ce iti va facilita timpul dedicat documentarii asupra consumabilelor.

Oferta nostra va pune la dispozitie o gama variata de cerneala de refill de calitate superioara compatibila sau originala special proiectata pentru a fi folosita in imprimante precum Epson, Canon, Brother, HP, Lexmark, Xerox precum si cerneala pentru plotter.

Ramanem astfel un  magazin online axat pe imbinarea dintre pret si calitatea imprimarii in special in conditiile unui volum mare de print.

Sus