Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Culoare
mai multe... less
Compatibil marca
Categorii
Brand
Filter

Cerneala refill pentru reumplere cartuse

Cartuseria.ro iti pune la dispozitie o gama de produse destinate operatiunii de reincarcare cartuse care sa mentina costurile la un nivel redus: cerneala refill pentru Epsonpentru Canonpentru BrotherHPLexmarkcerneala originala imprimantecerneala compatibila Xerox si cerneala plotter.

Fiind un magazin online focusat pe solutii de print, am conceput o oferta vasta ce raspunde tuturor clientilor fideli acestei solutii de reumplere cartuse avand un portofoliu diversificat de cartuse reincarcabile, cerneala refill precum si tus pentru imprimanta atat color cat si negru. Indiferent de volumul de print noi va oferim cele mai avantajoase formule pentru reumplere cartuse avand mereu disponibile atat seriile uzuale de cartuse cat si cele mai putin uzitate.

Bineinteles, nu este un proces deloc complicat sau greu si de obicei la achizitionarea unui kit de reincarcare pentru cartuse veti primi si instructiunile de utilizare astfel incat procesul de reumplere sa fie unul simplu si usor de realizat in doar cateva minute.

Printre avantajele reincarcarii cartuselor de imprimanta putem enumera: preturi mai mici, reumpleri rapide, tehnologia imprimantei cu cerneala este usor de inteles, ceea ce iti va facilita timpul dedicat documentarii asupra consumabilelor.

Cu siguranta este mai ieftin, daca alegi sa reumpli acasa cartusele imprimantei decat sa cumperi altele noi si vei face economii substantiale. Reincarcarea cartuselor la tine acasa este o varianta excelenta care iti protejeaza bugetul si, daca urmezi instructiunile vei vedea ca nu este un proces atat de laborios pe cat ai crede.

Daca vei realiza reumplerea cartuselor conform instructiunilor si vei urma toti pasii nu exista riscul ca procesul de refill al cartuselor sa afecteze in vreun fel imprimanta. Chip-ul, partea electronica a cartusului nu este afectata de operatiunea mecanica de reumplere cu cerneala si acesta nu denatureaza sub nici o forma nici componentele electronice, nici softul si nici partea fizica a imprimantei.

Oferta nostra va pune la dispozitie o gama variata de cerneala de refill de calitate superioara compatibila sau originala special proiectata pentru a fi folosita in imprimante precum Epson, Canon, Brother, HP, Lexmark, Xerox precum si cerneala pentru plotter. Indiferent ca alegeti cerneala originala sau compatibila, aceasta va asigura o calitate foarte buna a printului. Daca optati pentru cerneala compatibila, aceasta are un pret mai redus, fiind recomandata pentru volume mari de print, fara insa a face vreun compromis din punct de vedere al calitatii.

Ramanem astfel un magazin online axat pe imbinarea dintre pret si calitatea imprimarii in special in conditiile unui volum mare de print.

Sus