Ordoneaza dupa
Pret
104 lei 1095 lei
Brand
Nivel de securitate
mai multe... less
Distruge
mai multe... less
Capacitate cos
mai multe... less
Capacitate maxima de taiere
mai multe... less
Filter

Distrugatoare documente, Tocator hartie

Tocatoare Hartie/Documente

Un distrugator de documente nu trebuie sa lipseasca din aparatura de birou, fiind cea mai eficienta forma de a-ti mentine in siguranta informatiile printate dupa ce decizi sa elimini maculatura.

Un distrugator de documente ofera cea mai buna securitate si protectie a datelor! Cu un distrugator de documente automat vei economisi cu 98% mai mult timp in comparatie cu distrugerea manuala a documentelor. Poti alege dintr-o varietate de modele, in functie de tipul de taiere, nivelul de securitate, volumul de documente ce pot fi distruse astfel incat sa se potriveasca nevoilor tale!

Distrugatorul de documente este esential pentru succesul unei politici eficiente de protejare a datelor cu caracter personal.

Acum ai accesibil nonstop cel mai variat magazin online cu oferte dedicate pentru cele mai eficiente aparate de taiere, seriile noi de tocator de hartie precum si cele mai eficiente modele de distrugator de hartie se regasesc aici la cel mai bun pret.

Aveti nevoie de un distrugator documente acasa sau la birou pentru a va usura munca si a reduce volumul deseurilor de hartie, incurajand totodata si reciclarea.

In zilele noastre un taietor hartie este un aparat indispensabil in cadrul oricarui birou deoarece este o modalitate simpla de a proteja informatiile secrete si sensibile, prevenind furtul de identitate al clientilor. Cu ajutorul unui distrugator de documente veti elimina in siguranta documente importante precum extrasele de cont bancar, facturi, polite de asigurare, chitante, declaratii fiscale, etc.

Este important ca inainte de achizitionarea unui distrugator de documente sau tocator hartie sa intelegeti performantele, caracteristicile si specificatiile unui astfel de dispozitiv.

Pentru a alege o masina de tocat hartie eficienta este important sa luati in calcul cateva aspecte: tipul de taietura (fasii, taietura incrucisata sau microparticule), capacitatea de taiere, volumul cosului de colectare, siguranta in operare, versatilitatea, nivelul de zgomot, dimensiunea aparatului, economisirea energiei, functiile suplimentare.

Magazinul nostru online va pune la dispozitie o gama variata de distrugatoare de documente pentru birotica la preturi accesibile, pornind de la doar 92 lei. Pretul unui astfel de dispozitiv variaza in functie de specificatiile si performantele acestuia.