Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Format fotografii
Numar Fotografii
mai multe... less
Material
Album personalizabil
Spatiu pentru notite
Categorii
Filter

Albume FOTO

Album foto pentru cele mai pretioase amintiri!

Un album foto pastreaza pentru totdeauna cele mai frumoase amintiri din intreaga dumneavoastra viata. Cartuseria.ro va ofera o gama larga de albume foto ieftine cu un design clasic si elegant, intr-o varietate de culori si dimensiuni, la cea mai buna calitate.

Oferta noasta cuprinde albume foto nunta, albume foto piele ecologica, albume foto copii, albume foto pentru botez si albume foto carte. Acestea sunt compatibile cu poze de diferite dimensiuni 9x13 cm, 10x15 cm, 13x18 cm, 15x21 cm sau A4.

Constructia unui album foto este una solida, copertile sunt rigide si rezistente, buretate si invelite in piele ecologica, paginile cartonate, aspecte reprezentative ale unui produs de o calitate superioara.

Un album de poze elegant pune in valoare fiecare fotografie a dumneavoastra indiferent de eveniment. Nunta, aniversare, o vacanta minunata sau pur si simplu momente deosebite pe care le-ai surprins intr-o poza, toate acestea pot fi pastrate intr-un album foto la care sa revii mereu cu drag si nostalgie. Sau daca iti doresti o experienta mai palpabila a celor mai frumoase evenimente din viata ta, poti vizualiza oferta de videoproiectoare cu ajutorul carora poti retrai acele momente deosebite.

Diversitatea acestor produse este mare si putem achizitiona astfel albume foto pentru adulti, albume foto destinate fotografiilor de la nunta ta de vis, albume de botez si pentru pozele bebelusilor sau chiar si rame foto in care sa pastrezi la vedere pozele care iti sunt dragi si in care ai reusit sa surprinzi gingasia copilului tau, dragostea voastra sau minunata voastra familie.

Mai mult decat atat, daca esti pasionat de realizarea unor proiecte handmade cu poze, aceste materiale Hobby & Craft, capsatoare si perforatoare, hartii cartonate de diverse culori, o imprimanta care functioneaza cu cartuse toner Samsung, sau chiar si o presa termica pentru a realiza cele mai frumoase tricouri iti vor fi de mare ajutor in realizarea acestor proiecte.

Oferiti persoanelor dragi un album foto deosebit sau o amintire handmade realizata cu drag, cu poze care au surprins cele mai frumoase momente!
Sus