Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Format fotografii
Numar Fotografii
mai multe... less
Material
Album personalizabil
Spatiu pentru notite
Categorii
Filter

Albume FOTO

Un album foto pastreaza pentru totdeauna cele mai frumoase amintiri din intreaga dumneavoastra viata. Cartuseria.ro va ofera o gama larga de albume foto cu un design clasic si elegant, intr-o varietate de culori si dimensiuni, la cea mai buna calitate.

Oferta noasta cuprinde albume foto de nunta, albume foto piele ecologica, albume foto copii, albume foto pentru botez si albume foto carte. Acestea suporta poze de diferite dimensiuni 9x13 cm, 10x15 cm, 13x18 cm, 15x21 cm sau A4.

Un album de poze elegant pune in valoare fiecare fotografie a dumneavoastra indiferent de eveniment. Fie ca este vacanta, nunta, aniversare sau povestea vietii tale se poate prezenta intr-un album foto unic.

Faceti cadou persoanelor dragi o carte foto deosebita, cu finisaje de cea mai buna calitate.

Constructia unui album foto este una solida, copertiile sunt rigide, buretate si invelite cu piele ecologica, paginiile cartonate, avand o calitate superioara.

Economisiti timp accesand magazinul nostru online cu oferte care pastreaza standardul de calitate precum si atributul de a fi ieftine si disponibile imediat.

Pentru comenzi si detalii, contactati echipa noastra! 

Sus