Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Cod cartuse
mai multe... less
Culoare
Compatibil marca
Brand
Filter

Cartuse compatibile HP

Cartuse compatibile HP – consumabile pentru imprimanta ta HP!

In magazinul online Cartuseria.ro gasesti cartuse pentru imprimanta HP la cele mai bune preturi de pe piata!

Din necesitatea clientilor de a avea acces la consumabile compatibile care pastreaza calitatea printuluisi care pot fi achizitionate la preturi corectem, a luat nastere acest magazin online. In consecinta am inclus in portofoliul nostru cartuse HP compatibile ActiveJet si inkjet ProCart dedicate oricarui detinator de imprimanta HP. Indiferent ca activitatea dumneavoastra presupune un volum de print redus sau generos, alb negru sau color, avem intotdeauna cele mai bune solutii de print comercializate la preturi potrivite pentru orice buget.

Mai mult decat atat, magazinul nostru iti propune oferte de pret pentru accesorii craft si foarfece, cuttere si lame rezerva, pentru table de scris ideale in activitatile de birou sau produse de ambalare precum cutii carton 5 straturi.

Descopera astfel la Cartuseria.ro o gama variata de cartuse noi si cerneala de refill dedicata clientilor ce opteaza frecvent pentru reincarcare, consumabile compatibile cu tehnologia HP.

Cartusele compatibile HP se potrivesc pentru toate modele de imprimante HP din serile: Deskjet, Deskjet Ink Advantage, OfficeJet, etc. In specificatiile cartuselor putem regasi exact seria si modelul de imprimanta compatibil.

Pe site-ul nostru puteti gasi o gama larga de culori pentru cartusele compatibile HP: tricolor (Cyan, Magenta, Yellow), multicolor sau in varianta separata Cyan (albastru), Yellow (galben), Black (Negru) si Magenta (purpuriu inchis).

Codul cartusului este un cod de identificare pentru a sti daca este compatibil cu imprimanta noastra.

Exemplu: Daca folositi un cartus original din seria HP 933, cartusul compatibil trebuie sa fie tot din seria 933.

Sus