Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Cod cartuse
mai multe... less
Culoare
Compatibil marca
Brand
Filter

Cartuse compatibile HP

Conceptia care a generat ideea de magazin online a fost necesitatea clientilor de a accede la consumabile compatibile care pastreaza calitatea printului in conditii de cost sensibil redus. In consecinta am inclus in portofoliul nostru cartuse compatibile ActiveJet si cartuse inkjet ProCart dedicate oricarui detinator de imprimanta HP. Indiferent ca activitatea dumneavoastra presupune un volum de print redus sau generos, alb negru sau color, avem intotdeauna cele mai bune solutii pastrand preturi la un nivel imbatabil. Gama variata de cartuse noi este completata de cerneala de refill dedicata clientilor ce opteaza frecvent pentru reincarcare, acesta fiind compatibila cu tehnologia HP.

Cartusele compatibile HP se potrivesc pentru toate modele de imprimante HP din serile: Deskjet, Deskjet Ink Advantage, OfficeJet, etc. In specificatiile cartuselor putem regasi exact seria si modelul de imprimanta compatibil.

Pe site-ul nostru puteti gasi o gama larga de culori pentru cartusele compatibile HP: tricolor (Cyan, Magenta, Yellow), multicolor sau in varianta separata Cyan (albastru), Yellow (galben), Black (Negru) si Magenta (purpuriu inchis).

Codul cartusului este un cod de identificare pentru a sti daca este compatibil cu imprimanta noastra.

Exemplu: Daca folositi un cartus original din seria HP 933, cartusul compatibil trebuie sa fie tot din seria 933.

Sus