Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Tip hartie FOTO
mai multe... less
Format
mai multe... less
Greutate
mai multe... less
Printabila fata-verso
Numar coli
mai multe... less
Brand
Filter

Hartie foto

La Cartuseria gasesti hartie foto Kodak si Procart de calitate superioara la cele mai bune preturi.

Cu peste 100 de tipuri de hartie foto pentru imprimante inkjet, va oferim hartie cu suprafete tratate special pentru fotografii de calitate superioara. Magazinul nostru va pune la dispozitie o gama variata de hartie foto, precum hartie cu suprafata mata, lucioasa, satin sau extra lucioasa, de marimi si grosimi diferite din care puteti alege tipul potrivit pentru proiectul dumneavoastra.

Dispunand de o diversitate impresionanta de hartie foto, veti avea posibilitatea de a alege varianta ideala pentru a se potrivi dorintelor dumneavoastra astfel incat fotografiile imprimate sa aiba calitatea dorita si sa indeplineasca toate cerintele. In functie de tipul hartiei foto folosit, imaginea dumneavoastra poate avea un aspect total diferit, iar odata cu testarea tipurilor de hartie o veti gasi pe cea mai potrivita. In functie de proiectul dumneavoastra veti putea alege hartia foto ideala tinand cont de dimensiune, grosime, tipul de finisaj si multe alte aspecte important pentru ca rezultatele sa fie uimitoare.

Dimensiunea fotografiilor trebuie stabilita de la inceput, puteti alege sa realizati poze de mici dimensiuni pentru albume foto si rame sau poze mari pentru a fi expuse pe perete. Magazinul nostru va pune la dispozitie o varietate mare de dimensiuni ale hartiei foto.

Aceste hartii foto inkjet Kodak si Procart sunt disponibile la greutati intre 80 si 640 grame/mp si diferite dimensiuni precum 9x13, 10x15, 13x18, A3, A4 in functie de necesitatile dumneavoastra. Catalogul nostru cuprinde o gama variata de role pentru plottere, cu suprafata lucioasa sau mata la dimensiuni de 24 sau 36 inch. Va punem la dispozitie si o gama larga de hartie foto cu suprafata lucioasa, mata, satinata, autoadeziva, canvas si magnetica.

Preturile hartiei foto difera in functie de tipul hartiei, de dimensiune, finisaj, grosime, etc. Cea mai ieftina varianta o reprezinta topul de 100 coli de hartie printabila fata verso, format 9x13 cm, 220 g, la pretul de 4.5 lei/top.

Comandati repede si simplu hartie foto de calitate la preturi avantajoase!

Sus