Hartie foto 

Hartie FOTO Inkjet

Nu lasa momentele deosebite ale vietii sa se piarda in amintiri. Transforma-le instant in fotografii in culori intense printr-o imprimare usoara pe hartie foto inkjet pentru fotografii. Fiind un magazin online dedicat consumabilelor de print avem disponibila cea mai variata oferta de hartie foto inkjet la preturi avantajoase. Peisaje, locuri, oameni sau evenimente marcante pot intregi acum colectia ta de poze impresionante fara a fi nevoie de costuri exagerate. Indiferent de volumul de fotografii pe care le printezi avem pentru tine cel mai irezistibil pret la hartie poze.

Hartie FOTO originala inkjet

E suficienta o simpla imprimare a chipurilor dragi pe suport de hartie foto originala inkjet pentru ca acestea sa te insoteasca oriune in lume. Poti astfel purta cu tine o multitudine de amintiri transpuse in poze ce pastreaza indelung in timp, dincolo de emotie, si paleta de culori intense. Pentru o arhiva de fotografii deosebite ai nevoie doar de hartie poze pe care o regasesti acum in cel mai complex magazin online de profil. Portofoliul nostru include o varietate de hartie foto originala inkjet pentru fotografii disponibila oricand la cele mai convenabile preturi de pe piata.

Hartie FOTO Laser

Recompune oricand povestea locurilor sau a momentelor speciale prin intermediul celor mai bune fotografii ale tale! Daca folosesti in imprimare tehnologia laser atunci ai nevoie doar de hartie foto laser pentru a da viata celor mai deosebite poze. Pentru a mentine timp indelungat paleta de culori intense noi va propunem o gama larga de hartie foto laser pentru fotografii disponibila intr-o varietate larga de fomate si greutati. In spectrul de hartie poze suntem cel mai diversificat magazin online ce respecta intotdeauna exigenta calitatii oferindu-va cele mai bune preturi indiferent de volumul dumneavoastra de print.

Hartie carti de vizita texturata

Daca vrei sa conferi o personalitate captivanta cartii tale de vizita atunci este necesar sa vizitezi cel mai variat magazin online pentru mediile de print. Cu o categorie dedicata pentru hartie carti de vizita texturata raspundem celor mai inedite cerinte de imprimare avand oricand disponibile solutii si pentru imprimare de fotografii speciale. Gama de hartie carti de vizita texturata pentru fotografii poate fi perfect adaptata si pentru imprimarea de poze pastrand aceleasi culori intense in timp. Pe piata de profil ne-am facut remarcati atat prin calitatea produselor oferite cat si prin mentinerea unor preturi avantajoase pentru toate categoriile de clienti.

Role hartie FOTO Plotter

Consumabilele pentru printul de fotografii la nivel profesional este unul dintre punctele forte ce ne mentin statutul de magazin online de top pe piata de profil. Avem astfel o gama variata de role hartie foto plotter special concepute pentru o imprimare profesionala ce pastreaza intacta in timp paleta de culori. Fie ca vorbim de poze dedicate unor evenimente ori pentru industria publicitara, noi va punem la dispozitie consumabile de o calitate exceptionala la preturi imbatabile. Indiferent ca sunteti in cautarea de role hartie foto plotter pentru fotografii sau doar hartie poze in format clasic, noi avem cea mai avantajoasa solutie!

Hartie Folie FOTO Speciala

Aria printurilor consacrate industriei publicitare este o categorie aparte in care ne facem remarcati printr-o diversitate de hartie folie foto speciala destinata transferului termic. Logo-uri sau simple poze sunt acum usor de transferat pe obiectele preferate cu suportul de folie foto speciala destinata transferului termic pentru fotografii dupa o imprimare prealabila. Indiferent ca doriti o personalizare cu fotografii alb negru sau in culori intense va stam nonstop la dispozitie cu cea mai diversificata oferta disponibila intr-un magazin online, calitatea exceptionala fiind intotdeauna mentinuta la preturi accesibile.

pe pagina

Folie transparenta fata-verso printabila...

Folie incolora A4 printabila fata-verso Crystal Clear

1.80 Lei

Folie alba opaca lucioasa, printabila...

Folie alba opaca printabila laser format A4 grosime 100 microni suprafata lucioasa

2.10 Lei

Folie incolora printabila fata-verso...

Folie incolora printabila fata-verso Crystal Clear disponibila in format A4 sau A3

2.90 Lei

Folie transparenta printabila dual side...

Folie transparenta printabila dual side inkjet si laserjet, format A4, 100 microni

2.90 Lei

Banda magnetica cu adeziv - Polaritate A

Banda magnetica cu adeziv - Polaritate A

5.30 Lei

Banda magnetica cu adeziv- Polaritate B

 Banda magnetica cu adeziv- Polaritate B

3.75 Lei

Folie de poliester A4 alba lucioasa...

Folie alba lucioasa printabila fata-verso pentru copiatoare si imprimante laser color si monocrome

4.40 Lei

Folie alba opaca, printabila laser fata...

Folie alba opaca, printabila laser fata verso, A4 mata, grosime 115 microni

4.50 Lei

Hartie FOTO Mata 9x13 135g

Top 100 coli - Hartie FOTO Mata 9x13 135g

4.50 Lei
Adauga in cos

Hartie FOTO High Glossy 10x15 130g

Pachet 50 coli - Hartie FOTO High Glossy 10x15 130g

4.50 Lei
De la 3.83 Lei pt cantitati mai mari de 50
Adauga in cos

Hartie FOTO High Glossy 9x13 130g

Pachet 50 coli - Hartie FOTO High Glossy 9x13 130g

4.50 Lei
De la 3.83 Lei pt cantitati mai mari de 50
Adauga in cos

Hartie FOTO Glossy 150g 9x13

Top 50 coli - Hartie FOTO Glossy 150g 9x13

4.50 Lei
De la 3.83 Lei pt cantitati mai mari de 50

Hartie foto 170gr mata format A4

Hartie foto 170gr mata format A4

4.90 Lei
De la 4.16 Lei pt cantitati mai mari de 50
Adauga in cos

Hartie FOTO Mata 10x15 135g

Top 100 coli - Hartie FOTO Mata 10x15 135g

4.90 Lei
Adauga in cos

Hartie FOTO 180gr High Glossy 9x13 cm

Top 50 coli - Hartie FOTO 180gr High Glossy 9x13 cm

4.90 Lei
De la 4.16 Lei pt cantitati mai mari de 50

Folie incolora printabila autoadeziva...

Folie printabila cu suprafata autoadeziva transparenta format A4 inkjet sau laser

4.90 Lei
De la 3.50 Lei pt cantitati mai mari de 200

Mostrar hartie FOTO Procart

Mostrar hartie FOTO Procart

5.00 Lei
Adauga in cos

Banda magnetica cu adeziv - Polaritate M

Banda magnetica cu adeziv - Polaritate M

5.45 Lei

Hartie foto TFO Premium 10x15 High Glossy...

Top 50 coli de hartie foto TFO Premium 10x15 High Glossy 120g

5.50 Lei
Adauga in cos

Folie autoadeziva printabila A4 opaca

Folie autoadeziva printabila A4 opaca rezistenta la apa si raze UV

5.90 Lei
De la 4.50 Lei pt cantitati mai mari de 200
Se afiseaza 1-20 din 256 de articole


Hartie foto

La Cartuseria gasesti hartie foto Kodak si Procart de calitate superioara la cele mai bune preturi. Cu peste 100 de tipuri de hartie foto pentru imprimante inkjet, va oferim hartie cu suprafete tratate special pentru fotografii de calitate superioara. Aceste hartii foto inkjet Kodak si Procart sunt disponibile la greutati intre 80 si 640 grame/mp, in functie de necesitatile dumneavoastra. Catalogul nostru cuprinde o gama variata de role pentru plottere, cu suprafata lucioasa sau mata la dimensiuni de 24 sau 36 inch.

Sus