Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Tip
Culoare cerneala
Cerneala
Brand
Filter

Imprimante UV si Cartuse cerneala invizibila

Imprimante UV si cartuse cerneala invizibila – aparatura si consumabile de cea mai inalta calitate!

Aceste imprimante UV reprezinta cea mai inovativa si deosebita metoda de print existenta pe piata la momentul actual. Acest tip de imprimante functioneaza cu cartuse de cerneala invizibila, iar printurile realizate cu un astfel de aparat sunt vizibile numai la expunerea la lumina UV.

De asemenea, o imprimanta care functioneaza astfel de cartuse reprezinta o forma excelenta de a va securiza anumite documente speciale. In acest sens ne remarcam drept un magazin online cu oferte exculsiv dedicate acestui mod de printat recomandat deopotriva pentru text si fotografii. Indiferent ca vrei sa iti protejezi anumite informatii sau ai un volum mare de print de tip bilete de spectacol ce necesita securizare noi iti oferim cele mai avantajoase preturi atat pentru consumabile UV cat si pentru multifunctionale cu cartuse cu cerneala invizibila.

In magazinul nostru online veti gasi o gama variata de imprimante UV la cele mai mici preturi si de asemenea itri propunem oferte de pret pentru: carcase CD/DVD/BLU-RAYhuse telefoanerame foto love si electrocasnice pentru casa precum umidificatoare si purificatoare de aer

Sus