Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Format
Grosime
Tip laminare
Tip folie de laminat
Set
Brand
Filter

Folii Laminare

Folii laminare pentru protejarea documentelor tale!

Aceste folii laminare ne sunt de mare ajutor deoarece cu ajutorul acestora putem pastra in siguranta documentele noastre, actele sau chiar si anumite articole care prezinta o importanta mare pentru noi precum diplome, certificate de absolvire si calificare etc. O folie laminare are o durata mare de utilizare si va proteja in totalitate documentul sau actul pe care aceasta este transferata.

La Cartuseria.ro gasesti folie de laminare de o calitate excelanta si la preturi potrivite oricarui buget. Foliile de laminare se regasesc in diverse modele precum folie lucioasa, mata, mat-satin si de dimensiuni diferite astfel incat sa poata acoperi nevoile fiecarui client in parte. In plus, putem alege folii de laminat care se preseaza la rece sau la cald iar acest lucru se poate efectua cu ajutorul aparatelor de laminat.

Te asteptam in magazinul nostru online pentru a face cele mai bune si mai rentabile achizitii in acest sens!

Mai mult decat atat, Cartuseria.ro iti pune la dispozitie si produse pentru casa si  destinate confortului precum calorifere electrice  si aeroterme, sonerii, interfoane, alarme, termostate etc., cat si dosare plic si dosare cu sina sau chip-uri pentru Lexmark.Unele folii sunt mai groase, altele sunt mai subtiri. Aceasta caracteristica este reprezentata prin numarul de microni. La fel ca si foaia de hartie, unde exista mai multe grosimi/densitati (70gr, 80gr si altele, pana la cartoane de 350 gr), micronii sunt unitatea de masurare a densitatii foii de laminare.

 

Ca sa stii exact de ce ai nevoie, trebuie sa stii in ce domeniu o vei utiliza.

In magazinul nostru online veti gasi o gama variata de folie laminare pentru laminator la preturi avantajoase! Va punem la dispozitie folii de calitate superioara atat pentru laminarea la rece cat pentru laminarea la cald. Din varietatea de folii puteti opta pentru folii cu suprafata mata, lucioasa, 3D, mat-satin sau cu spate adeziv.

Puteti gasi aici folii de laminat tip plic in format 54x86, 65x95, 75x105, 80x110, A3, A4 si A5.

Bucurati-va acum de cele mai bune preturi din online!

Sus