Medii de printare 

Carcase CD/DVD/Blu-ray

Carcasa este conceputa spre a pastra in conditii optime CD-urile si DVD-urile preferate. Pentru a fi usor de stocat si depozitat ai acum disponibile carcase DVD transparente pe care le poti personaliza dupa propria imaginatie. De asemenea pentru a le afisa intr-o forma eleganta sau chiar pentru un cadou inedit ai la dispozitie carcase CD si carcase DVD din piele ecologica ce confera un aspect rafinat oricarui blue ray, CD sau DVD. Vino in cel mai variat magazin online pentru a te bucura de preturi mici la carcase. Aici ai disponibile carcase ieftine si in modele variate pentru 2, 3 sau 4 CD sau DVD.

Role de Hartie

Pentru a se materializa eficient cele mai indraznete idei au nevoie de proiecte asternute pe hartie alba pentru a prinde contur in mod clar si rapid. Astfel iti punem la dispozitie hartie pentru plottersi role hartie in formate A1, A2, A3, A0, A0+ sau A0++ care sa te ajute sa desfasori la scara cat mai mare desene tehnice sau schite. Pentru printare iti oferim hartie copiator de o calitate impecabila pentru a evidentia cele mai importante aspecte ale ideilor tale. Pentru activitati comerciale iti oferim, in aceeasi gama, o diversitate de role case de marcat ce corespund celor mai exigente cerinte, la preturi ce iti asigura un profit maxim.

pe pagina

Plic CD DVD 124x127mm cu inchidere gumata

0.09 RON
Adauga in cos

Plicuri transparente de plastic pentru CD sau DVD

0.12 RON

Carcase duble personalizabile pentru DVD slim 5 mm

0.50 RON

Carcasa personalizabila  neagra pentru DVD 5 mm

0.48 RON

Carcasa CD Shell transparenta - se foloseste pentru pastrarea in siguranta a unui disc CD

0.53 RON
Adauga in cos

Carcasa dubla slim plastic neagra pentru DVD 7 mm

0.68 RON

Carcasa DVD plastic 14 mm

0.72 RON

Carcasa dubla DVD plastic 14 mm

0.78 RON

CD R80 700Mb printabil Full Surface

0.78 RON

Carcasa plastic slim pentru CD Jevel Case 5 mm

0.79 RON

CD-R Platinet printabil Glossy Full Surface 52x

99.00 RON

CD-R printabil Maxell Full Surface

0.95 RON
Se afiseaza 1-12 din 208 de articole


Oferta noastra cuprinde CD-uri, DVD-uri si discuri BLU-RAY cu suprafata printabila maxima (full surface) iar tipurile de hartie se gasesc in functie de necesitatile fiecaruia. Oferim si solutii de depozitare pentru discurile printabile (CD, DVD, BLU-RAY) plicuri, carcase de plastic si genti. Discurile printabile CD, DVD sau BLU-RAY au suprafata printabila mata.

Sus