Ordoneaza dupa

Categorii
Pret
lei lei
Brand
Filter

Medii de printare

Oferta noastra cuprinde CD-uri, DVD-uri si discuri BLU-RAY cu suprafata printabila maxima (full surface) iar tipurile de hartie se gasesc in functie de necesitatile fiecaruia.

Stocati datele dumneavoastra pe mediul potrivit! In oferta noastra gasiti o gama diversificata de produse de scriere si citire date, adaptate necesitatilor actuale: CD, CD-R, DVD-R, DVD+R, CD-RW, DVD-RW, DVD+RW, sau Blu-Ray.

Oferim si suporturi pentru medii de stocare precum plicuri, carcase de plastic, mape si genti. Discurile printabile CD, DVD sau BLU-RAY au suprafata printabila mata, adaugati culoare prezentarilor dvs. prin personalizare acestora.

Hartia pentru imprimanta sau copiator este indispensabila in desfasurarea activitatii oricarui birou! Un top hartie Xerox va asigura o imprimare excelenta, la un raport calitate-pret convenabil.
In categoria medii de printare veti gasi gama completa de hartie pentru imprimanta si hartie pentru copiator, laser, dar si inkjet, in diferite formate - hartie A4 si hartie A3, la preturi super avantajoase si de calitate.

Alegeti produsul de care aveti nevoie si plasati comanda dumneavoastra online!

Sus