Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Dimensiune
Rama
Filter

Flipchart Magnetic

Flipchart-ul este un accesoriu extrem de util in birouri, este folosit pentru prezentari, expuneri de probleme sau planuri de afaceri, fiind de dimensiuni mici si realizat dintr-o tabla sustinuta de trei sau patru picioare.

Acesta poate fi mobil, portabil sau fix, construit din metal sau sticla, cu roti sau fara. Este usor si comod de folosit, se poate scrie direct pe tabla folosind markere de whiteboard sau pe hartia atasata cu ajutorul markerelor de flipchart.

Flipchart-ul este destul de accesibil ca si pret, pe cartuseria.ro veti descoperi produse de calitate la preturi avantajoase, incepand de la aproximativ 165 lei si ajungand pana la 529 lei, in functie de tipul de flipchard dorit, de model, dimensiuni, etc.

In alegerea unui model ideal de flipchart este nevoie sa luati in considerare aplicabilitatea acestuia, frecventa utilizarii, locul in care va fi utilizat respectiv acasa, in sala de clasa sau la birou. Acesta poate fi fix sau mobil, standard sau magnetic, de diferite dimensiuni.

In cadrul magazinului nostru online veti putea alege un flipchart care sa raspunda nevoilor dumneavoastra, practic si usor de folosit, pentru a va usura prezentarile de business.

Intrucat comunicarea este punctul central al fiecarei companii, iti propunem un instrument de comunicare si prezentare care iti va usura munca.

Flipchartul este combinatia perfecta dintre o tabla magnetica si un suport la care se pot atasa foi de hartie, ceea ce inseamna ca il poti folosi fie ca pe un caiet de prezentare la scala mai mare, fie ca pe o tabla magnetica.

Cel mai frecvent tip de flipchart are forma unui trepied metalic si sprijina coli mari de hartie. Exista si flipchart-uri dotate cu roti, acestea sunt mult mai usor de transportat de la o locatie la alta. Flipchart-urile folosesc coli de hartie de dimensiuni variate, inclusiv coli ce apartin formatelor A1 sau B1.

Aveti de facut o prezentare ce implica mobilitate? Alegeti combinatia dintre o tabla magnetica si un suport la care se pot atasa foi de hartie, flipchart magnetic mobil cu inaltime reglabila, lavabil, cu suport pentru markere inclus.

Sus