Ordoneaza dupa

Pret
2 lei 529 lei
Dimensiune
mai multe... less
Rama
mai multe... less
Filter

Flipchart Magnetic

Ce este un Flipchart si la ce poate fi utilizat?

Intrucat comunicarea este punctul central al fiecarei companii, iti propunem un instrument de comunicare si prezentare care iti va usura munca.

Flipchartul este combinatia perfecta dintre o tabla magnetica si un suport la care se pot atasa foi de hartie, ceea ce inseamna ca il poti folosi fie ca pe un caiet de prezentare la scala mai mare, fie ca pe o tabla magnetica.

Cel mai frecvent tip de flipchart are forma unui trepied metalic si sprijina coli mari de hartie. Exista si flipchart-uri dotate cu roti, acestea sunt mult mai usor de transportat de la o locatie la alta. Flipchart-urile folosesc coli de hartie de dimensiuni variate, inclusiv coli ce apartin formatelor A1 sau B1.

Aveti de facut o prezentare ce implica mobilitate? Alegeti combinatia dintre o tabla magnetica si un suport la care se pot atasa foi de hartie, flipchart magnetic mobil cu inaltime reglabila, lavabil, cu suport pentru markere inclus.

Cautati un flipchart de calitate la cel mai mic pret? In aceasta categorie, gasiti diverse modele de care raspund cu siguranta necesitatilor dumneavoastra.

Consultati oferta completa si alegeti modelul de flipchart care corespunde cel mai bine cerintelor dumneavoastra!

Sus