Cartuse inkjet originale 

Cartuse originale Canon

Daca ai o imprimanta Canon si cauti consumabile originale la preturi convenabile atunci cautarea ta se opreste aici, in cel mai complex magazin online de profil. Am inclus in portofoliul nostru de produse oferte dedicate segmentului de cartuse originale Canon atat alb negru cat si color pentru clientii care utilizeaza in mod frecvent in imprimare acest tip de consumabile spre a le oferi nu doar garantia calitatii originale ci si preturi rentabile pe termen lung.

Cartuse originale Brother

Pentru cei mai exigenti clienti ai brandului Brother am inclus in portofoliul nostru de magazin online oferte variate de cartuse originale Brother. Va punem astfel la dispozitie calitatea originala Brother la preturi extrem de convenabile pentru consumabile color si alb negru ce transforma acest segment de produse intr-unul avantajos in cazul unui volum mare de print. Astfel avem o gama diversificata de cartuse recomandate pentru imprimante Brother care reuneste cele mai bune si eficiente solutii de printare.

Cartuse originale Epson

Posesorii de imprimante Epson au acum accesibila oricand cea mai diversificata gama de cartuse originale Epson puse la dispozitie aici, in cel mai avantajos magazin online dedicat! Pentru clientii ce respecta exigenta calitatii orginale avem permanent oferte ce includ consumabile pentru imprimante Epson la preturi avantajoase atat pe termen lung cat si pentru un volum mare de print. Indiferent ca utilizati preponderent imprimarea color sau alb negru va stam mereu la dispozitie cu cel mai diversificat portofoliu de consumabile disponibil online.

Cartuse originale HP

Fiind un magazin online concentrat pe consumabile de print acordam o atentie deosebita si segmentului de consumabile originale. Intrucat cea mai uzitata tehnologie este cea dezvoltata de HP am pus la dispozitia clientilor cele mai variate serii de cartuse originale HP la preturi ce raman permanent avantajoase. Am conceput astfel oferte de consumabile originale recomandate pentru imprimante HP ce va asigura nu doar o calitate exceptionala ci si costuri rezonabile pentru imprimari color sau alb negru chiar si in situatia unui volum mare de print. 

pe pagina

Cartus original Canon CLI-551 Black CLI-551Bk

55.00 RON

Cartus original HP300 Black HP 300

76.00 RON

Cartus original Canon 540 Black PG-540

69.00 RON

Cartus original Canon PG40 Black PG-40

85.00 RON

Cartus original HP650 Black HP 650 CZ101AE

59.00 RON

Cartus original Canon 510 Black PG-510

69.00 RON

Kit complet de cartuse originale HP 932XL black, 933XL Cyan, Magenta, Galben.

302.00 RON

Cartus original Canon CL41 Color CL-41

99.00 RON

Cartus original Canon 511 Color CL-511

85.00 RON

Cartus original PG-545 culoare Black Canon PG545

69.00 RON

Cartus Canon PG-545XL original PG545XL capacitate mare

89.00 RON

Cartus Canon CL-546 color original CL546

75.00 RON
Se afiseaza 1-12 din 111 de articole


Oferta noastra cuprinde o gama larga de cartuse originale pentru imprimanta. Folosirea cartuselor originale in imprimanta se recomanda celor care doresc sa obtina fotografii cu nuante de negru adanc si o paleta de culori vasta. Imaginile printate cu aceste cartuse originale pentru imprimanta vor deveni rezistente la apa iar culorile isi vor pastra intensitatea in timp.

Sus