Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Functii
Format imprimanta
Mod Tiparire
DUPLEX
Conectivitate
Brand
Filter

Multifunctionala HP

Multifunctionale HP – toate functii de care ei nevoie intr-un singur echipament performant!

O imprimanta multifunctionala HP te va ajuta sa faci economie de spatiu si de bani, inlocuind mai multe dispozitive separate si oferindu-ti functii precum printare, scanare, xeroxare si chiar fax. O imprimanta multifunctionala de buna calitate trebuie sa poata furniza o calitate constanta a tuturor functiilor pe care le inglobeaza, fiind rapida si eficienta in mod egal pentru toate procesele.

Atunci alegi o multifunctionala, trebuie sa tii cont de urmatoarele aspecte: viteza medie de printare, costurile consumabilelor, iar ca functionalitati e bine sa aiba Wireless, duplex automat, ecran LCD Color si tavi de hartie secundare.

In oferta noastra gasesti imprimante multifunctionale la preturi excelente, atat color, cat si monocrom, cu tehnologie inkjet sau laser.

Fie ca doresti o imprimanta pentru acasa sau una profesionala pentru birou, Cartuseria.ro iti pune la dispozitie o gama variata de multifunctionale HP la preturi excelente, atat color, cat si monocrom, cu tehnologie inkjet sau laser gandite special pentru nevoile fiecaruia! Te intampinam de asemenea cu oferte de pret si la cerneala refill pentru Epson, carcase CD/DVD/BLU-RAY, huse telefoane si rame foto love, diverse produse care sa iti fie utile in activitatile tale!

Sus