Ordoneaza dupa
Pret
498 lei 3029 lei
Functii
mai multe... less
Format imprimanta
mai multe... less
Mod Tiparire
mai multe... less
DUPLEX
mai multe... less
Conectivitate
mai multe... less
Brand
Filter

Multifunctionala HP

Imprimantele multifunctionale HP sunt cele ce te ajuta sa faci economie de spatiu si de bani, inlocuind mai multe dispozitive separate si oferindu-ti functii precum printare, scanare, xeroxare si chiar fax. O imprimanta multifunctionala de buna calitate trebuie sa poata furniza o calitate constanta a tuturor functiilor pe care le inglobeaza, fiind rapida si eficienta in mod egal pentru toate procesele. 

Atunci alegi o multifunctionala, trebuie sa tii cont de urmatoarele aspecte: viteza medie de printare, costurile consumabilelor, iar ca functionalitati e bine sa aiba Wireless, duplex automat, ecran LCD Color si tavi de hartie secundare.

In oferta noastra gasesti imprimante multifunctionale la preturi excelente, atat color, cat si monocrom, cu tehnologie inkjet sau laser.

Fie ca doresti o imprimanta pentru acasa fie una profesionala pentru birou, Cartuseria.ro iti pune la dispozitie o gama variata de multifunctionale HP la preturi excelente, atat color, cat si monocrom, cu tehnologie inkjet sau laser gandite special pentru nevoile fiecaruia.

Sus