Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Serie imprimanta
Cod cartuse
mai multe... less
Brand
Filter

Cartuse toner HP

Cartuse toner HP pentru nevoile tale de print

Profita de ofertele de pret la cartuse toner HP de la Cartuseria.ro!

Tinand mereu pasul cu tendintele solutiilor de print am dezvoltat in decursul timpului un magazin online bazat pe solutii de printare profitabile pentru clienti.

Va propunem un portofoliu vast de cartuse compatibile ActiveJet precum si tonere ProCart dedicate oricarui detinator de imprimanta HP. Raspundem cu aceeasi promptitudine nevoilor clientilor indiferent ca este vorba de print color sau alb negru, exigenta calitatii primand intotdeauna.

Fie ca este vorba de segmentul de tonere noi sau de praful de toner recomandat pentru optiunea de reincarcare, practicam intotdeauna oferte favorabile atat pentru clientii cu un volum de print redus cat si pentru cei cu unul amplu.

Magazinul nostru online va propune de asemenea oferte de pret pentru multifunctionala Epson, dosare plic si dosare cu sina si produse pentru casa precum sonerii, interfoane si alarme si calorifere electrice.

Un cartus toner HP este functional in functie de cat de multe documente printati, durata de viata a acestuia nu se masoara in luni, ci in numarul de pagini imprimante.

Fiecare toner are specificat un numar de pagini ca si capacitate de printare. Acestea se calculeaza raportat la o pagina de format A4, imprimata cu text standard, mai exact marimea fontului de 12 puncte, spatiere la 1.5 randuri, format paragraf Justify. Prin urmare pentru un toner care are specificat 3000 pagini, veti putea printa fix 3000 de coli cu text cu caracteristicile de mai sus.

Daca veti printa documente cu mai mult text inclus pe pagina, sau cu schite ori fotografii, atunci capacitatea de utilizare a tonerului HP va scadea direct proportional cu cresterea cantitatii de text sau grafice printate in pagini.

Tonerul HP se schimba atat de des cat este necesar. Mai exact, in momentul in care colile imprimate au un aspect sters, iar printul negru incepe sa devina gri, cu intreruperi sau cu diverse dungi care nu se regasesc in documentul in format electronic, atunci este un semn clar ca tonerul nu mai are suficient praf pentru a reda un print calitativ si este necesara inlocuirea cartusului toner HP.

Nu este necesar sa utilizati doar cartuse originale HP in imprimanta dvs. Se pot utiliza orice cartuse compatibile care au specificat clar pe ele seria tonerului potrivita imprimantei dvs si care in specificatiile tehnice ale producatorului are mentionata si seria imprimantei pentru care doriti sa o folositi.

Spre exemplu daca aveti o imprimanta HP LaserJet 1020 aceasta functioneaza cu un cartus cu seria OEM HP Q2612A 12A veti regasi in oferta noastra tonerul compatibil corespondent "Toner compatibil Q2612A 12A black HP, Procart", care are si mentionat in descrierea de produs compatibilitatea cu acest model de imprimanta.

Sus