Shopping relaxat in rate fara dobanda

Alegeti produsele de care aveti nevoie pentru casa sau birou si bucurati-va de o economie reala de timp si bani! Puneti in cos tot ce va doriti si optati sa achiti comanda cu cardul de credit ale bancilor partenere, putandu-va astfel bucura de plata in rate egale, fara dobanda!

Astfel puteti achita rapid comanda, fara a mai fi necesara plata ramburs la livrarea coletului si mai mult decat atat, puteti utiliza produsele dorite de indata ce le primiti, indiferent daca aveti sau nu in cont suma necesara! Prin plata cu cardul de credit, cu optiunea de rate fara dobanda, incepeti sa utilizezi produsele dorite imediat dupa livrarea comenzii iar plata pentru valoarea comenzii o veti face in transe lunare egale.

Daca aveti deja un card de credit la una din bancile partenere enumerate mai jos ,profitati imediat de produsele preferate si alegeti sa le platiti fara griji, in rate fara dobanda. In caz contrat, adresati-va uneia dintre bancile propuse pentru realizarea rapida a unui astfel de card si beneficiati din plin de facilitatea ratelor fara dobanda. 

Bancile partenere sunt:

Alpha Bank – optiune 2-12 rate fara dobanda;

BRD Finance - optiune 1, 3, 4, 5, 6 rate fara dobanda;

Banca Transilvania - optiune 2, 3 ,4 rate fara dobanda;

First Bank - optiune 2-9 rate fara dobanda.

Articole asemanatoare