Ordoneaza dupa

Pret
16 lei 552 lei
Lungime Cablu
mai multe... less
Numar Prize
mai multe... less
Culoare
mai multe... less
Brand
Filter

Prelungitoare cu protectie si universale

Iti oferim o gama variata de prelungitoare electrice pentru casa. Alege prelungitorul care ti se potriveste, comanda, plateste online sau ramburs si primesti produsele la tine acasa in maxim 48 ore fara stres si timp pierdut in magazine.

Cel mai bun mod de utilizare al prelungitoarelor electrice simple sau pe tambur este acela ca acestea furnizeaza extensia catre acea zona care nu are intrerupatoare sau sursa de alimentare electrica pentru a porni vreun dispozitiv care functioneaza pe baza de energie electrica. 
Oferta noastra contine prelungitoare cu 3 prize, 4 prize, 6 prize sau 10 prize astfel incat sa poti alege produsul care corespunde cel mai bine asteptarilor tale.

Majoritatea modelelor de prelungitoare electrice vin cu cabluri de pana la 5 metri, insa exista suficiente modele care merg pana la 10 metri de priza sursa, in timp ce prelungitoarele de exterior performante vin cu tambur in jurul caruia se incolaceste automat cablul de alimentare care porneste de la lungimi de cel putin 10 metri.

Prize cu protectie- de departe cea mai importanta functie a unui prelungitor cu protectie la supratensiune este preluarea curentului electric care depaseste specificatiile normale (tensiune de 230V).

Prelungitorul cu protectie pentru copii este un produs destinat conectarii mai multor steckere la sursa de electricitate, intr-un mod lipist de pericole pentru copii.

Orice prelungitor din oferta noastra este de calitate si asigura o siguranta ridicata in orice conditii de utilizare oferind si protectie impotriva scurtcircuitelor care pot afecta consumatorii. Cu durata de viata indelungata aceste prelungitoare de retea le puteti folosi la orice tip de consumator fara nicio problema indiferent de puterea consumata de acesta.

Sus