Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Brand
Lungime cablu
Numar Prize
Putere
Tensiune nominala
Culoare
Filter

Prelungitoare cu protectie si universale

Iti oferim o gama variata de prelungitoare electrice pentru casa. Alege prelungitorul care ti se potriveste, comanda, plateste online sau ramburs si primesti produsele la tine acasa in maxim 48 ore fara stres si timp pierdut in magazine.

Cel mai bun mod de utilizare al prelungitoarelor electrice simple sau pe tambur este acela ca acestea furnizeaza extensia catre acea zona care nu are intrerupatoare sau sursa de alimentare electrica pentru a porni vreun dispozitiv care functioneaza pe baza de energie electrica. 
Oferta noastra contine prelungitoare cu 3 prize, 4 prize, 6 prize sau 10 prize astfel incat sa poti alege produsul care corespunde cel mai bine asteptarilor tale.

Majoritatea modelelor de prelungitoare electrice vin cu cabluri de pana la 5 metri, insa exista suficiente modele care merg pana la 10 metri de priza sursa, in timp ce prelungitoarele de exterior performante vin cu tambur in jurul caruia se incolaceste automat cablul de alimentare care porneste de la lungimi de cel putin 10 metri.

Prize cu protectie- de departe cea mai importanta functie a unui prelungitor cu protectie la supratensiune este preluarea curentului electric care depaseste specificatiile normale (tensiune de 230V).

Prelungitorul cu protectie pentru copii este un produs destinat conectarii mai multor steckere la sursa de electricitate, intr-un mod lipist de pericole pentru copii.

Orice prelungitor din oferta noastra este de calitate si asigura o siguranta ridicata in orice conditii de utilizare oferind si protectie impotriva scurtcircuitelor care pot afecta consumatorii. Cu durata de viata indelungata aceste prelungitoare de retea le puteti folosi la orice tip de consumator fara nicio problema indiferent de puterea consumata de acesta.

In orice gospodarie este necesar sa existe cateva prelungitoare electrice pentru numeroasele aparate electrocasnice utilizate. Pe piata exista mai multe tipuri de prelungitoare, precum:

- prelungitor priza tip cordon;

- prelungitor electric cu mai multe prize, poate fi cu sau fara protectie la supratensiune, protectie copii sau intrerupator;

- prelungitor cu priza de tip multimedia, pe langa soclurile clasice acesta are si porturi USB;  

- prelungitor priza cu tambur, utilizat pentru exterior daca ai nevoie de un cablu cu o lungime mare, fiind ideal pentru lucrari ce necesita alimentarea la distanta;

- cordon prelungitor.

Este important sa nu montezi niciodata mai multe prelungitoare in cascada si nici sa nu pui consumatorii mari (aerul conditionat, masina de spalat rufe, cuptorul electric, caloriferul electric) pe aceeasi priza sau circuit electric. Trebuie sa respecti recomandarile privind consumul maxim de curent pe care il poate sustine priza!

Atunci cand alegi un prelungitor trebuie sa ai in vedere mai multe aspecte, cum ar fi: puterea, rezistenta, amprenajul, tipul de prelungitor, utilizare in interior/exterior, tipul si lungimea cablului, protectie la supratensiune, oprire automata in caz de supraconsum, protectie mecanica pentru copii, capace de protectie pentru prelungitoarele de exterior, buton ON/OFF, cu LED indicator de stare, priza multimedia sau intelingeta, etc.

In functie de nevoile tale, alege cel mai bun prelungitor pentru acasa din gama noastra variata de prelungitoare pentru interior si exterior!

Sus