Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Tip de produs
Lungime de taiere
Capacitate maxima de taiere
Mod presare hartie
Brand
Filter

Ghilotine Hartie si Trimmere

Ghilotine Hartie si Trimmere

Orice activitate de birou necesita o ordonare riguroasa de documente, in acest sens ai acces acum la un magazin online cu o serie de oferte centrate pe produse precum: ghilotina hartie si  trimmer hartie disponibile la cel mai bun pret.

Pentru a avea un spatiu de lucru ordonat si organizat, Cartuseria.ro iti pune la dispozitie o gama larga de produse de acest gen si anume: bibliorafturi, tavite si suporti pentru documentefolii de plastic, transparente, pentru protejare documentedosare plic si dosare cu sinapixuri cu gel si carioci si multe alte accesorii care sa te ajute in acest demers.

In plus, iti propunem de astfel si achizitionarea unei imprimante matriciale ideala in orice companie care se confrunta cu un volum mare de de print la facturare, iar in magazinul online Cartuseria.ro gasesti si consumabile cerneala compatibila cu diverse imprimante, cerneala refill, cartuse toner sau toner praf refill Canon , HP, SAmsung, Xerox etc.

Astfel poti acum sa beneficiezi de un taiat rapid si intr-o maniera profesionala a documentelor sau cartilor de vizita bazandu-te pe ghilotine hartie pentru formatul A4 si chiar A3.Ghilotina este un instrument specific activitatii de birou fiind de mare ajutor atunci cand aveti nevoie sa taiati un volum mare de documente, fotografii, sa creati diverse articole, economisind mult timp si facand totul intr-un mod foarte riguros. Este un dispozitiv mecanic folosit pentru a taia si aranja stive mari de hartie sau documente in acelasi timp.

Este potrivita pentru orice birou care lucreaza cu documente in formate atipice precum fluturase, carti de vizita, brosuri, calendare si necesita un taietor hartie. Ghilotina consta intr-o zona gradata unde trebuie sa fixati documentul si o lama cu punct fix care va taia excesul de hartie care depaseste zona gradata.

Atunci cand doriti sa utilizati ghilotina de hartie trebuie sa fixati documentele in zona gradata pentru a le taia la dimensiunea dorita cu ajutorul lamei de care dispune. Aceasta lama va permite sa taiati repede si cu precizie teancuri mari de documente.

Trimmer-ul este un aparat taiat hartie care utilizeaza o lama circulara fixata pe o bara metalica si pozitionata intre doua capace de plastic care ofera protectie degetelor in timpul utilizarii. Hartia se fixeaza in zona gradata, sub lama de taiere. Daca alegeti un trimmer hartie trebuie sa stiti ca ofera un grad de siguranta mai ridicat, insa nu este recomandat pentru un volum mare de documente.

Atunci cand alegeti o ghilotina hartie trebuie sa tineti cont de cateva aspecte importante privind utilizarea acesteia: tipul de documente compatibile, dimensiunea ghilotinei, capacitatea de taiere, lungimea de taiere, dimensiunea zonei de lucru, dimensiunea hartiei taiate, durabilitatea acesteia.

Sus