Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Culoare
mai multe... less
Compatibil marca
Brand
Filter

Cerneala refill pentru Epson

Cerneala refill pentru Epson – gama variata de consumabile de la Cartuseria.ro!

Daca gestionezi o activitate bazata pe un volum considerabil de print atunci nu ezita sa vizitezi cel mai complex magazin online destinat consumabilelor de print! Avem oricand disponibile atat serii de cartuse reincarcabile precum si o gama variata de cerneala refill pentru Epson ce iti reduc in mod considerabil costurile de imprimare.

Avem asadar oferte dedicate oricarui tip de client, oferte ce mentin permanent preturi avantajoase pentru optiunea de reumplere de cartuse utilizand o gama variata de cerneala si tus color si alb-negru. Va propunem astfel variante diversificate pentru reincarcare cartuse ce respecta intocmai exigenta calitatii.

Indiferent de volumul de print cu care va confruntati la nivelul afacerii sau companiei dumneavoastra, in acest magazin online veti gasi exact consumabilele de care aveti nevoie, la preturi concurentiale si perfect incadrabile in bugetul stabilit! Tot de aici puteti achizitiona la preturi mici tonere originale Xerox, incarcatoare alimentatoare laptop, perforatoare de hartie, capsatoare si decapsatoare si banda adeziva si dublu-adeziva.

Pentru a reumple un rezervor de cerneala refill pentru Epson trebuie sa urmati cativa pasi:

1. Deschideti si scoateti capacul rezervorului de cerneala pentru culoarea pe care doriti sa o reumpleti;

2. Scoateti capacul sticlei de cerneala;

3. Asigurati-va ca culoare capacului rezervorului de cerneala se potriveste cu culoarea cernelii pe care o reumpleti;

4. Dupa ce ati adaugat suficienta cerneala apasati capacul rezervorului pentru a-l fixa la locul lui.

Cernelurile de refill pentru Canon nu sunt compatibile cu alte marci de imprimante. Exista cerneluri universale care sunt compatibile cu toate marcile, inclusiv: Brother, HP sau Canon

Puteti gasi pe Cartuseria.ro toate tipurile de cerneala refill pentru imprimantele Epson. DYE sau PIGMENT si diferite tipuri de culori, precum: Cyan, Galben, Gray, Light Cyan, Light Magenta, Magenta, Negru, Photo Black si Pigment Black.

Sus