Ambalare si etichetare 

Marcatoare de pret

Daca te confrunti cu un volum mare de etichetare pentru afacerea atunci ai nevoie de un aplicator de etichete usor de utilizat sau de marcatoare de pret ieftine si eficiente. Indiferent ca ai nevoie sa aplici data, pret sau cod pe produsele tale, un aparat de etichetat este cea mai rapida si comoda solutie pe care o poti gasi acum intr-un magazin online cu o sectiune dedicata acestor produse. Astfel gasesti aici oferte variate care respecta regula celui mai bun pret.

Etichete autoadezive - autocolante

Etichetarea produselor cat si a bibliorafturilor este o modalitate usoara de a-ti mentine ordinea si de a avea mereu la indemana obiectele sau documentele esentiale. Pentru a face usoara si placuta operatiunea este suficient sa folosesti etichete autoadezive.

Este de ajuns sa dai un click si ai la indemana un magazin online cu oferte diversificate de etichete albe si etichete colorate la pretul cel mai avantajos.

Plicuri simple, cu burduf si bule

Orice tip de documente ai de expediat, fie ca folosesti serviciul postal sau de curierat, ai acum la dispozitie un magazin online cu oferte diversificate la preturi extrem de avantajoase. Ai nonstop acces la plicuri simple in format uzual de tip C4, C5 sau C6, precum si plicuri albe pentru a le personaliza cu usurinta. Pentru expedieri securizate gasesti aici plic siliconic, plic A4 sau plicuri A5 simple sau cu bule pentru obiecte fragile, plicuri cu burduf sau colorate.

Cutii de carton pentru Arhivare si ambalare

Fie ca este vorba de ordonare sau arhivare a documentelor, totul este acum mult mai simplu daca folositi cutii carton. Disponibile in cel mai diversificat magazin online in numeroase variante de dimensiuni, aici gasiti de asemenea si cutii pentru ambalare sau transport care va usureaza in mod surprinzator activitatile zilnice la preturi imbatabile. Daca va doriti solutii rapide de depozitare a diverselor obiecte sau documente, atunci aici gasiti cele mai ieftine cutii pentru a va eficientiza si organiza spatiul disponibil.

pe pagina

Set capse metalice striate pentru banda PP, cu dimensiuni de 13 mm si 16 mm

169.00 RON

Set 1000 bucle metalice pentru banda PES, diverse dimensiuni

199.00 RON

Coala magnetica A4 grosime 1 mm

5.90 RON
Adauga in cos

Cutie carton 380 x 380 x 320, natur, ondula C

4.00 RON

Banda adeziva ANKER 48x66 transparenta

43.00 RON

Banda adeziva acril 48 mm x 66 m transparenta

13.40 RON

Plic autoadeziv pentru CD DVD 124x127 mm 90g/mp

0.12 RON

Banda dublu adeziva Exxo dimensiune 25m x 12 mm

1.90 RON

Banda adeziva acril 48 mm x 66 m, maro

2.19 RON
Adauga in cos

Set 4 buc de banda adeziva transparenta Clear pentru birou

5.00 RON

Set 4 bucati de banda adeziva transparenta Crystal pentru birou

6.00 RON

Dispenser ErichKrause pentru scotch Banda Adeziva 48x66

31.00 RON
Se afiseaza 1-12 din 69 de articole


Ambalare si etichetare

Sus