Ordoneaza dupa

Categorii
Pret
lei lei
Brand
Filter

Ambalare si etichetare

Deoarece ambalajul contribuie la imbunatatirea calitatii produselor iar produsele se vand doar impreuna cu ambalaj, va venim in ajutor cu o serie de produse pentru ambalare si etichetare, precum pungi autoadeziveplicuri simple cu bule si cu burdufdispozitive pentru ambalare si folii cu bule, agatatori ambalare, banda adeziva si dublu adeziva, etichete autoadezive si autocolante si marcatoare de pret.

Aici gasiti de asemenea si cutii de carton pentru ambalare si depozitare cu o varietate mare de dimensiuni, pe care le puteti personaliza in functie de preferinte.

Daca ai nevoie de produse destinate ambalarii de tip folie de plastic cu bule pentru protectie, cutie de carton, pungi zipp sau cu clapeta adeziva, banda cu adeziv pe baza de solvent atunci este mult mai comod sa le achizitionezi online, iar cartuseria.ro este site-ul care iti ofera o multitudine de articole de ambalare la o calitate excelenta, mentinand constant cele mai bune preturi de pe piata.

Daca in activitatea ta ai nevoie de etichetarea produselor sau a cutiilor de depozitare sau transport atunci imprimarea de etichete autoadezive este cea mai simpla solutie. Pentru a pune in practica acest procedeu ai nevoie de o imprimanta dedicata acestor etichete si de etichetele in sine. Primul pas este sa stabilesti ce dimensiune de etichete autoadezive ai nevoie pentru a alege corect imprimanta dedicate acelui format.

Mai apoi trebuie sa decizi daca alegi o imprimanta care imprima direct termic sau una care necesita ribbon. Pentru cea care imprima direct termic ai nevoie de etichete autoadezive direct termice, acestea fiind singurele consumabile necesare.

Daca alegi o imprimanta cu ribbon, atunci va trebui sa te asiguri ca ai mereu la indemana un ribbon de schimb si role de etichete autoadezive pentru a nu intrerupe procesul de etichetare. Acest tip de imprimanta foloseste etichete autoadezive normale, de cele mai multe ori acestea fiind comercializate in rola pentru a usura procesul de printare.

Ambalajele care se regasesc pe piata sunt destul de diverse si acopera intreaga gama de necesitati pornind de la pungi de plastic, cutii de carton, folie cu bule pentru protectie a produselor fragile, fiecare avand dimensiuni diverse pentru a se potrivi unor dimensiuni de produse cat mai diverse.

Oferta noastra cuprinde o varietate mare de pungi cu inchidere de tip zipp sau cu clapeta autoadeziva, in gama cutiilor de carton producem ambalaje de tip cutie cu autoformare sau clasica din diverse tipuri de carton pe dimensiuni indicate de clienti, iar in ceea ce priveste oferta de folie veti gasi cu usurinta multe tipuri de bule si dimensiuni destinate atat produselor fragile voluminoase, cat si celor de dimensiuni reduse.

Sus