Ordoneaza dupa
Pret
4 lei 89 lei
Format
mai multe... less
Greutate
mai multe... less
Tip hartie FOTO
mai multe... less
Printabila fata-verso
mai multe... less
Numar coli
mai multe... less
Brand
Filter

Hartie FOTO Inkjet

Nu lasa momentele deosebite ale vietii sa se piarda in amintiri. Transforma-le instant in fotografii in culori intense printr-o imprimare usoara pe hartie foto inkjet pentru fotografii. Fiind un magazin online dedicat consumabilelor de print avem disponibila cea mai variata oferta de hartie foto inkjet la preturi avantajoase. Peisaje, locuri, oameni sau evenimente marcante pot intregi acum colectia ta de poze impresionante fara a fi nevoie de costuri exagerate. Indiferent de volumul de fotografii pe care le printezi avem pentru tine cel mai irezistibil pret la hartie poze.

In general se poate utiliza orice tip de hartie foto pentru imprimantele inkjet, in functie de nevoile dvs puteti alege o hartie cu suprafata mata, glossy, texturata, simpla sau autoadeziva, singurul element de care trebuie sa tineti cont este greutatea hartiei. Mai exact gramajul care este definit sub forma de 230 g/mp deoarece daca aceasta hartie are o greutate mai mare decat poate procesa rola imprimantei dvs, aceasta nu va fi capabila sa traga hartia pentru a incepe procesul de printare.

Greutatea maxima a hartiei este un aspect mentionat in cartea tehnica a imprimantei, aceasta valoare regasindu-se mai exact in specificatiile consumabilelor compatibile ale imprimantei.

Hartia foto are o compozitie simpla, formula de baza fiind compusa din doua elemente: baza de hartie (in proportie de 85%) si stratul CC (Cast Coated) care asigura aderarea cernelii pe suprafata hartiei foto. Orice hartie foto are aceasta compozitie minima, considerate de baza, indiferent ce marci de hartie foto alegi sa cumperi.

O alta tipologie de hartie foto este cea RC care, pe langa elementele de baza enumerate mai sus, are un strat denumit RC (Resin Coated) o forma de rasina care asigura atat vividul culorilor imprimate cat si protectia fotografiilor impotriva decolorarii in timp, cat si a expunerii la umezeala.

Alegerea hartiei foto dintr-o multitudine de marci este destul de dificila, insa cele mai importante aspecte de care este necesar sa tineti cont sunt cele legate de suprafata hartiei, daca doriti ca fotografia sa aiba un aspect mat, lucios, cu o anumita textura. Daca doriti sa printati fata verso atunci alegeti o hartie foto dual side, iar daca preferati sa plasati pozele preferate intr-o varianta de album originala puteti alege hartia foto autoadeziva pentru a o plasa usor si in locul dorit, independent de buzunarele de folie ale albumelor destinate fotografiilor.

Nu uitati sa tineti cont si de greutatea hartiei pentru a fi perfect compatibila cu imprimanta dvs, precum si de tipul CC sau RC, in functie de ce destinatie au pozele printate.