Nu e suficient să ai idei geniale, trebuie să le și materializezi!

Sigur la noi poți identifica produsele de care ai nevoie pentru aceasta! Adaugă în coș, trimite comanda,și mai apoi focusează-te pe hobby-uri în timp ce noi îți procesăm și expediem comanda gândind deja o viitoare ofertă genială și avantajoasă pentru tine!

DEPOZIT PROPRIU

Peste 2000 mp spațiu propriu de depozitare situat la sediul nostru central din Alba Iulia, care stochează produsele într-o formă bine structurată spre a deservi în cel mai rapid mod orice comandă, asigurând în același timp și o distribuție promptă la nivel național.

GAMĂ VARIATĂ DE PRODUSE

Cu un portofoliu de peste 28.000 de produse disponibile spre livrare imediată extindem continuu gama de produse fiind furnizor dedicat pentru o serie de colaboratori și în același timp partener certificat pentru o multitudine de instituții din întreaga țară.

CALL CENTER DEDICAT

Fiind concentrați spre servicii prompte și perfect conturate pe necesitățile cotidiene ale clienților cât și în a sprijini cele mai insolite viziuni vă stăm la dispoziție oferindu-vă suport telefonic sau online într-un mod operativ și dinamic.

LIVRARE RAPIDĂ

Plasăm comanda în custodia firmei de curierat asigurându-ne că în timpul minim garantat  de 24 h acesta te va surprinde cu livrare, astfel încât timpul scurs de la plasarea comenzii să ți se pară doar un moment!

GARANȚIA PREȚULUI CORECT

Pentru noi stabilirea prețului corect este axată pe calitatea produsului precum și pe necesitatea clientului vizând crearea unui parteneriat stabil furnzior-client, cu fluctuații minime pe termen lung.

Cartuseria.ro este un magazin online administrat de către SC Albacom Biz SRL având ca date de contact și înregistrare: 

CUI RO15432686, J1/409/2003

Cont bancar RO77BACX0000001429185000 deschis la Unicredit Bank Alba Iulia

Cont Trezorerie RO23TREZ0025069XXX005003

Sus