Cartuseria.ro este un magazin online administrat de catre SC Albacom Biz SRL avand ca date de contact si inregistrare:

CUI RO15432686, inregistrata la Oficiulul Registrului Comertului sub numarul J1/409/2003

Sediul: Str, Bucuresti, nr. 88, Alba Iulia, Strada Bucuresti nr 88

Contact: Tel. 0258 830 053, email: office@cartuseria.ro

Cont bancar RO77BACX0000001429185000 deschis la Unicredit Bank Alba Iulia
Cont Trezorerie RO23TREZ0025069XXX005003

 

Cartuseria.ro se infiinteaza in anul 2007 si vizeaza nisa de consumabile de print, atat originale cat si compatibile, oferind clientilor cea mai complexa gama de solutii de printare ce include atat imprimante inkjet, laser, cartuse sau hartie foto pentru copiatoare.

Cu un portofoliu de peste 150.000 de comenzi onorate pana in prezent ne-am consolidat pe piata de profil o pozitie de top sustinuta de o varietate larga de produse care ne individualizeaza atat ca magazin online, cat si in postura de furnizor dedicat pentru o serie de colaboratori ce distribuie produsele noastre pe piata de retail, fiind de asemenea un partener certificat si de incredere pentru o multitudine de institutii din intreaga tara.

Fiind o echipa tanara si dinamica, strans unita in jurul conceptului de a oferi clientilor produse mulate perfect pe nevoile sale, suntem permanent atenti spre a dezvolta oferte targetate direct pe necesitatile clientilor existenti cat si spre a ne extinde portofoliul cu propuneri inedite, menite sa fie raspunsurile perfecte pentru cerintele oricaror potentiali clienti. Cifra de afaceri in continua crestere ne mentine pozitia de top pe piata de profil, si ne impulsioneaza spre a extinde viziunea de dezvoltare.

Pentru a diversifica constant varietatea de produse oferite clientilor dispunem de peste 2000 mp spatiu propriu de depozitare, situat la sediul nostru din Alba Iulia, care stocheaza produsele intr-o forma bine structurata spre a deservi in cel mai rapid mod orice comanda, asigurand in acelasi timp si o distributie prompta la nivel national.

Focusati fiind pe solutii de printare economice si eficiente suntem in prezent atat distribuitori ai unei intregi game de consumabile compatibile ce are drept baza tonerele si cartusele inkjet cat si importatori ai consumabilelor de tip CISS si cartuse reincarcabile ce va ofera un volum generos de printuri calitative la preturi sensibil reduse.

Printre clientii actuali Cartuseria.ro se numara companii de renume din Romania dar si mii de utilizatori care doresc sa printeze color sau alb-negru intr-o forma calitativa excelenta insa la costuri rezonabile, mai ales pe termen indeungat. In consecinta am dezvoltat conceptul de oferte sub forma unor pachete ce includ imprimate fiabile insotite de sistemele CISS aferente sau de cartuse reincarcabile urmarind sa punem mereu la indemana clientilor forme de consumabile cu un cost sustenabil pe termen lung, indiferent de volumul de print.

Cartuseria.ro este un partener de incredere pentru clientii care vizeaza printuri foto avand dedicate o intreaga gama de imprimante completata de hartie foto de calitate premium intrucat suntem unici importatori ai marcii Kodak si Procart.

Fiind mereu atenti la cele mai recente inovatii din sfera printului am dezvoltat o viziune de dezvoltare separata, dedicate acestui sector care in ultimii ani ne-a adus in postura de a fi distruibuitori autorizati pentru multiple branduri renumite. Drept urmare din 2013 suntem importator unic si oficial pentru ActiveJet, din 2014 am incheiat aceeasi forma de parteneriat cu Kodak fiind importatorul unic si oficial pentru acest brand in Romania. Tot din 2014 am inregistrata la OSIM o marca proprie, ProCart, ce include consumabile de print laser, inkjet cat si hartie foto si cerneala de refill, toate indeplinind standarde inalte de calitate.

Atat diversitatea de domenii conexe printului cat si cerintele clientilor pentru o serie de produse indispensabile in activitati de business ne-au determinat sa diversificam continuu gama de produse puse la dispozitie. Astfel avem in prezent oferte imbatabile ce includ o varietate de peste 300 de albume foto, o multitudine de articole de birotica si papetarie, de articole pentru ambalare, elemente de IT & Multimedia precum si o multitudine de accesorii si gadget-uri GSM.

Suntem astfel magazinul online ce inglobeaza in portofoliu peste 160 branduri renumite printre care se regasesc si KODAK, ACTIVEJET, PROCART , BROTHER, EPSON, HP, Actis, Adata, Alphaline, Anker, Erichkrause, Amteq, Orink, Argo, Ark, Arma, Artter, Copyme, DAco, D-Link, Ecada, Folex, Fiesta, Esperanza, Dowell, Estelle, Exxo, GPV, Ink-mate, Lenovo, Lexmark, Maxell, Memorex, Microtec, Forever, Bluestar, Natec, Milan, Ofica, Omega, RETECH etc.

Fiind concentrati spre a oferi clientilor servicii de calitate perfect conturate pe necesitatile cotidiene cat si pe cele ce tintesc viziuni insolite va stam mereu la dispozitie pentru orice detalii, nelamuriri sau intrebari legate de produsele noastre si modul de utilizare oferindu-va atat suport online cat si telefonic.

De asemenea ne puteti contacta pentru a ne instiinta de produsele care nu se regasesc in oferta noastra, dar care va sunt necesare pentru a va pune in practica ideile deosebite, spre a incerca sa vi le punem la dispozitie in cel mai rapid si avantajos mod.

Contact:

Email: comenzi@cartuseria.ro
Telefon 0258.830.053
Numar fax: 0358.814.594


Sus