Despre livrare

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizând modalitatea si termenul de livrare alese de dumneavoastra la efectuarea comenzii. Coletul cu produsele pe care le-ati ales poate fi expediat prin curierat rapid.

Coletele se expediaza prin  Cargus, DPD sau Sameday.

Termenul de livrare este de 24 h-48 h (din momentul expedierii) in mod exceptional pot exista intarzieri de cateva zile cauzate de motive care tin exclusiv de firmele de curierat,  taxa este 19.96 lei/colet pentru livrarea la domiciliu sau 12.50 pentru livrarea in locker (acolo unde este posbila) cu exceptia promotiilor cand beneficiati de transport gratuit la anumite sume minime de achizitii.

Pretul este final si include taxa de ramburs.

 

Nu se percep KM suplimentari, livrarea  este disponibila pe intreg teritoriul tarii.

Desi nu garantam acest lucru, incercam sa expediem majoritatea comenzilor plasate pana la ora 14:00  in aceeasi zi de luni pana vineri iar comenzile primite dupa ora 14 in  urmatoarea zi lucratoare in masura disponibilitatii produselor.

Intarzieri in expedierea comenzilor pot aparea atunci cand acestea nu sunt confirmate de catre client, nu sunt suficiente produse pe stoc sau capacitatea de procesare nu este suficienta datorita unui volum neasteptat de mare de comenzi.

Sus