Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Tip produs
Dimensiune folie bule
Brand
Filter

Dispozitive ambalare si folie cu bule

Dispozitive ambalare si folie cu Bule - cea mai sigura metoda de ambalare!

Utilizarea de folie cu bule reprezinta cea mai sigura optiune pentru ambalarea si protejarea anumitor obiecte fragile sau usor deteriorabile.

Acest tip de folie este fabricat din polietilena, un tip de plastic care contine sute de compartimente de aer distantate uniform care actioneaza asemenea unei 'perne moi' care absoarbe socul in timpul anumitor miscari bruste.

Este utilizata in diversi situatii, insa rolul acesteia este mereu acelasi, de a proteja si transporta in siguranta produsele si obiectele ambalate.

Comerciantii si companiile de transport sunt cei mai mari consumatori de folie cu bule si utilizeaza acest timp de ambalaj pentru a expedia si transporta in siguranta bunurile trimise catre clientii lor. Cu ajutorul acesteia, articolele vor fi protejate pe intreg traseul parcurs, de la expediere si pana la deschiderea coletului.

Mai mult decat atat, folia cu bule este de mare ajutor pentru uzul casnic! Este ideala in procesul de schimbare al locuintei, de mutare, iar prin utilizarea ei vom putea transporta in siguranta articolele fragile si piele se de mobilier care se pot deteriora in cazul in care nu sunt ambalate si transportate corepunzator. O alta utilizare in uzul casnic a foliei cu bule este in depozitarea corespunzatoare a anumitor articole si obiecte de care nu avem nevoie momentan sau pe care ne dorim sa le pastram in siguranta, fara a fi deteriorate in niciun fel.

Folia cu bule se regaseste si se poate achizitiona pe diverse dimensiuni si este de asemenea de mai multe tipuri si anume: cu bule  mici,  mari sau cu perne de aer. 

Fiecare comerciant si comapnie in parte cauta mereu cele mai bune si mai sigure solutii de ambalare si trasportare al produselor pe care le comercializeaza, iar in acest sens, magazinul online Cartuseria.ro va propune o gama diversificata de produse ideala pentru ambalare.

Mai mult decat atat, tot de la Cartuseria puteti profita de oferte de pret si pentru banda adeziva si dublu-adeziva, consumabile precum  cartuse reincarcabile Epsontonere originale Xerox sau incarcatoare alimentatoare laptop.

Avantajele utilizarii foliei cu bule

Foliile cu bule reprezinta unul dintre cele mai bune materiale de ambalare de protectie iar avantajele utilizarii acestui timp de ambalaj sunt urmatoarele:

  • Protejeaza obiectele de impact si de socurile neasteptate

  • Este ideal pentru nevoile de ambalare personalizate.

  • Este usor si rapid de utilizat,

  • Este usor si nu ingreuneaza coletul

  • Este eficient din punct de vedere al costurilor

  • Articolele vor fi ambalate pe o suprafata plana si curataSus