Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Tip de produs
Forma creion
Set
mai multe... less
Grosime varf
Brand
Filter

Creioane colorate

Creioane colorate – produse indragite de orice copil

O simpla coala de hartie si un set de creioane colorate pot fi suficiente pentru a-i inveseli pe cei mici. Aceste instrmente de scris ii ajuta pe cei mici sa isi exprime creativitatea.

Desenul este una dintre activitatile de care copiii se bucura inca de la gradinita. Creioanele colorate pentru scolari cat si instrumentele profesionale de scris sunt perfecte pentru a va dezvolta imaginatia si exploata talentul.

In oferta noastra vei gasi produse de calitate la preturi concurentiale. Iti oferim posibilitate de a alege creioane de colorat disponibile in culori diferite sau bicolore, precum si modele cu teme creative care se vor potrivi fiecarei personalitati. Forma ergonomica le face usor de utilizat.

Astfel, tot ce inseamna nou in materie de instrumente de scris pentru desen veti pe gasi la noi! Un set de creioane colorate poate contine 6, 12, 18 sau chiar 24 de bucati. Veti gasi pe Cartuseria.ro si diferite seturi de creioane cerate.

Comanda online e mult mai simplu si beneficiezi astfel de cel mai bun pret pentru aceste produse!

In plus, iti propunem si oferte de pret pentru cartuse toner Canon, cartuse compatibile Lexmark si produse precum produse si solutii de curatenie sau robinet electric.

In cadrul magazinului nostru online gasesti o selectie vasta de creioane colorate pentru a alege tipul de creion preferat: creioane pe baza de ulei, pe baza de ceara, solvent pe baza de apa, culori pastel, grafit colorat.

Creioanele colorate nu reprezinta un pericol pentru copii, insa se recomanda utilizarea acestora doar sub atenta supraveghere a unui adult.

Daca esti in cautarea celor mai bune creioane de colorat pentru tine sau copilul tau poti alege din magazinul nostru tipurile de creioane colorate care sa se adapteze tuturor cerintelor. Creioanele colorate pe baza de ceara utilizeaza un liant de ceara care tine impreuna pigmentul in miezul creionului colorat. Acestea sunt utilizate de catre scolari sau artistii incepatori, au o mina mai moale decat creioanele pe baza de ulei, asa ca textura e mai cremoasa, fiind ideale pentru a amesteca si a pune nuante una peste alta. Creioanele colorate pe baza de ulei au o mina mai tare decat cele din ceara si nu se rup la fel de repede, varful lor fiind ascutit pentru mai mult timp. Pigmentul se amesteca fara urme, dar textura nu este una moale si sunt rezistente la apa. Mina creioanelor pe baza de apa e cea mai tare, iar atunci cand nu adaugi apa aceasta nu va acoperi foaia foarte bine si nu va amesteca bine o nuanta peste alta. Cand folosesti putin pigment, dar il acoperi cu pensula imbibata in apa, pigmentul se va intinde mai bine si vei obtine un efect precum cel al acuarelelor.

Sus