Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Inchidere
Dimensiune punga
mai multe... less
Material
Set
Filter

Pungi Ziplock

Pungi Ziplock - produse de ambalare si depozitare pe care le utilizam mereu!

Aceste pungi ziplock de plastic par obiecte nesemnificative pentru ca suntem obisnuiti sa le gasim oriunde, insa utilitatea lor este evidenta!

Atunci cand cumparam un astfel de produs, trebuie sa fim atenti la calitatea lui, daca il putem reutiliza sau daca suporta greutatea produselor transportate.

Acestea pot fi impartite in mai multe categorii: cu ziplock,  biodegradabile, maieu, de tip banana, cu clapeta adeziva, pentru uz alimentar, din hartie etc.

Avantajele pungilor Zip

Modul in care un produs este impachetat joaca un rol foarte important atat in cazul magazinelor offline, cat si al celor din mediul virtual.

Pungile cu clapeta adeziva sunt disponibile in diferite dimensiuni, permitand o utilizare facila pentru ambalarea unei game foarte largi de produse. Prezenta clapetei autoadezive asigura inchiderea acesteia cu un grad de protectie ridicat impotriva prafului si murdariei, in timpul transportului si depozitarii.

Produsele ziplock sau zip, cu fermoar, resigilabile, au multiple utilizari casnice, comerciale sau industriale (ideale pentru bijuterii, accesorii pescuit, martisoare, mercerie, alimente, legume, monezi etc).

Magazinul nostru online Cartuseria.ro va pune la dispozitie sacose din polietilena cat si alte produse de ambalare, de diferite tipuri, dimensiuni sau culori, astfel incat sa putem acoperi o gama de utilizare cat mai larga. Tot de la noi puteti achizitiona hartie foto laser, panouri pluta, produse ergonomice pentru birou sau consumabile pentru imprimante precum praf toner pentru Oki.

Comanda online, vei economisi timp si vei avea la indemana un catalog al produselor disponibile tot timpul pe stoc. Alege produsele de care ai nevoie la cel mai mic pret disponibil online!

Sus