Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Culoare
Compatibil marca
Brand
Filter

Cerneala Brother

Cerneala Brother – consumabile pentru imprimantele Brother!

Daca esti fan al printului de calitate si te afli in cautarea unei solutii avantajoase atunci seriile de cartuse reincarcabile insotite de cerneala de refill sunt formula perfecta. Intrucat aceasta asociere diminueaza in mod substantial costul imprimarii ne-a determinat sa concepem oferte exclusive dedicate pentru reincarcarea cartuselor Brother. Avem asadar un portofoliu variat de cerneala si tus de refill recomandate pentru reincarcare cartuse color si alb negru, disponibile imediat si la cele mai favorabile preturi.

Unul din elementele definitorii ale portofoliului nostru de magazin online este exigenta calitatii, trasatura mentinuta chiar si pentru clientii cu un volum mare de print ce prefera optiunea de reumplere cartuse.

Asadar, in magazinul online Cartuseria.ro gasesti aici cerneala pentru imprimantele Brother, pentru mai multe modele cum ar fi LC900, LC980, LC1000, LC1100, LC1220, LC1240, LC1280, J100, J105, MFC J200, DCP-T300, DCP-T500W, DCP-T700W, MFC-T800W.

De asemenea, iti propunem oferte de pret si pentru cartuse compatibile HP, ghilotine de hartie si trimmere, corectoare si paturi cu incalzire electrica, O varietate de produse consumabile, utile pentru activitatile de la birou sau pentru un confort sporit acasa!

Sus