Ordoneaza dupa

Categorii
Pret
lei lei
Brand
Filter

Table de scris

Table de scris pentru organizare si prezentarea celor mai bune proiecte!

Strategiile de dezvoltare se comunica cel mai bine prin prezentari bine organizate. Pentru o structurare clara a informatiilor din timpul prezentarilor sau al cursurilor aveti acum la dispozitie tabla de scris

 in dimensiuni diverse.

Tabla de scris este un instrument de mare ajutor atat pentru prezentari, obiective, organizare etc. si este potrivita in diverse domenii, de la afaceri mici, companii renumite si pana in cadrul scolilor pentru orele de clasa si nu numai. 

In magazinul online Cartuseria.ro regasesti table de scris precum table magnetice - Whiteboard, table de pluta, flipcharturi magnetice, table scolare, mini table de scris pentru copii si table scolare triptice. Dedicate atat activitatii de scoala sau birou, aceaste table de scris cu marker sau creta pastreaza atributul calitatii si pe cel al pretului redus. Confectionate cu rama din lemn sau aluminiu, oferta de table iti e disponibila online, cu livrare imediata.

In plus, pentru proiectele tale personalizate, iti prezentam imprimanta de sublimare Epson care functioneaza cu cerneala de sublimare de diverse culori si este ideala pentru printarea fotografiilor pentru diverse suprafete precum tricouri, cd-uri sau chiar si cani personalizate. De asemenea pe Cartuseria gasesti si consumabile precum cerneala refill pentru Epson si cerneala refill compatibila cu imprimantele Xerox, Canon, HP etc. 

La Cartuseria.ro gasesti de asemenea si diverse produse pentru scolari precum rechizite scolareinstrumente de scris, penare si ghiozdane sau chiar si globuri pamantesti!

Pentru a gasi cu usurinta tipul de tabla de scris sau produsele de biurotica necesare, utilizati filtrele disponibile!

Sus