Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Culoare
Interfata
Tastatura iluminata
Functioneaza cu
mai multe... less
Brand
Filter

Mini tastaturi wireless Smart

Pentru o navigare mai usoara pe internet ai acum la dispozitie o serie de mini tastaturi wireless ieftine chiar cu touchpad incorporat indiferent daca folosesti o tableta, un telefon sau chiar un smart tv.

Aceste mini tastaturi sunt foarte versatile putand fi folosite pe calculator, Android TV box, Xbox 360, PS3, Home theater, IPTV.

Tastatura mini qwerty are o forma ergonomica si este compatibila cu Android tv, fiind conectata fara fir si iluminata, pentru un confort sporit la utilizare, avand baterie reincarcabila. Cele mai avantajoase oferte le ai acum disponibile si mereu la indemana intr-un magazin online cu cele mai mici preturi de pe piata.

Alegerea unei tastaturi mini poate fi una foarte buna mai ales daca vrei sa o folosesti pentru un Smart TV, Xbox/PS sau Telefon.

Acestea au o forma ergonomica, fiind conectate fara fir si adesea au touchpad incorporat, pentru un confort sporit la utilizare.

Pentru a alegere tastatura mini potrivita trebuie sa ne hotaram pentru ce o vom folosi cel mai mult si daca avem nevoie de un touchpad incorporat sau nu. Trebuie sa tinem cont si de inca cateva aspecte ale tastaturii pentru o alegere perfecta:

- interfata de conectare;

- taste iluminate;

- compatibilitate;

Tastaturile mini sunt destul de accesibile, acestea incep de la aproximativ 50 lei si ajung chiar si pana la 150 lei.

Sus