Ordoneaza dupa
Pret
27 lei 108 lei
Culoare
mai multe... less
Compatibil marca
mai multe... less
Brand
Filter

Cerneala originala pentru cartuse imprimante

Pentru o imprimare ce respecta standardul original de calitate am introdus in portofoliul nostru de magazin online si cerneala originala. In consecinta cei mai pretentiosi clienti au acum acces nonstop la cerneala si tus original pentru printuri color si alb negru ce-si mentin in timp intensitatea nuantelor.

Printre avantajele reincarcarii cartuselor de imprimanta putem enumera: preturi mai mici, reumpleri rapide, tehnologia imprimantei cu cerneala este usor de inteles, ceea ce iti va facilita timpul dedicat documentarii asupra consumabilelor.

Cernelurile originale comercializate de noi pot fi utilizate reumplerea cartuselor de imprimanta marca Epson, HP, Canon, Brother sau Lexmark, pe Cartuseria.ro veti gasi intotdeuna cernelurile de care aveti nevoie.

Comandati acum cerneala originala pentru imprimanta si veti obtine documente, elemente grafice, fotografii de buna calitate folosind cerneala originala potrivita pentru refilul cartuselor dumneavoastra.

Destinata printurilor profesionale sau individuale cerneala originala ramane mereu disponibila la preturi avantajoase in special pentru cei care utilizeaza un volum mare de print.

Sus