Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Tip pix
Culoare
Grosime varf
Set
Brand
Filter

Pixuri cu gel

Pixuri cu gel – instrumente de scris la indemana oricui!

Aceste pixuri cu gel reprezinta unele dintre cele mai uzuale instrumente de scris care sunt de asemenea accesibile fiecaruia dintre noi. In diversitatea accestor instrumente destinate scrierii, cautam mereu cele mai bune si economice produse, iar aceste pixuriu reprezinta fara indoiala alegerea ideala in acest sens.

Folosind astfel de pixuri, notitele vor avea un aspect ingrijit si curat, iar procesul de scriere sau subliniere va fi unul facil, fara ca pasta sa pateze sau sa lase urme inestetice sau sa se imprime de pe o coala de hartie pe alta.

Pixurile cu gel sunt perfecte pentru scriere si desen, datorita cernelii de tip gel. Prevazute cu capac sau mina retractibila, transparente sau in culori atractive, profitati de preturile avantajoase si calitatea produselor oferite de Cartuseria.ro!

Oferta noastra de pixuri cu gel este variata, puteti alege intre diverse culori si modele.

Comandati acum, online sau telefonic, instrumentele de scris de care aveti nevoie, profitati de cele mai bune preturi la o gama variata de produse de birotica!

In plus, tot din magazinul online Cartuseria.ro puteti achizitiona la preturi foarte bune produse destinate activitatilor de birou precum aparate de indosariat si inele, sisteme Ciss alimentare continua pentru Canon, hartie de transfer termic si sublimare sau echipamente IT & Multimedia precum Media Player & Mini PC.

Sus