Ordoneaza dupa
Pret
10 lei 2998 lei
Format
mai multe... less
Greutate
mai multe... less
Culoare
mai multe... less
Numar coli
mai multe... less
Brand
mai multe... less
Filter

Hartie Copiator, Imprimanta

Hartia pentru copiator sau imprimanta este indispensabila in desfasurarea activitatii oricarui birou. In acest categorie veti gasi o gama completa de hartie pentru imprimante si hartie pentru copiator, laser, dar si inkjet, in diferite formate - hartie A4 si hartie A3, hartie matriciala, hartie color, hartie glasata, ieftina si de calitate.

Tipurile de hartie pe care le puteti cumpara sunt din game precum Mondi, Epson, Clariana, Daco si Xerox Colotech, Transit, Business, Performer.

Ambalata in topuri de 100 pana la 500 coli sau chiar in palet, in format A4 pentru tiparirea documentelor zilnice, A3 pentru afise si panouri de prezentare, hartia pentru copiator este versatila si poate fi folosita atat pentru tiparire, cat si pentru scris de mana sau alte activitati.

Pentru print-urile care nu necesita un aspect special (mail-uri, ciorne, copii xerox) recomandam gama standard de 80 grame/mp la pret economic. Pentru documente oficiale recomandam varianta alba cu un grad de alb ridicat pentru un print de calitate.

Pentru flyere, brosuri sau felicitari este nevoie de o hartie cu grosime mai mare. Aceasta, in functie de necesitati, poate fi lucioasa sau mata, de 100 grame/mp sau 300 grame/mp.

Magazinul nostru online va pune la dispozitie o gama completa de hartie pentru copiator sau imprimanta, la cele mai bune preturi, cu livrare imediata in orice oras din tara.