Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Mediu de stocare
Capacitate
Printabil
Format mediu stocare
Viteza de scriere
Brand
Filter

CD DVD BLU RAY printabile

Cum pun muzica pe CD?

Pentru a pune muzica pe CD/DVD puteti utiliza o aplicatie numita Nero sau pentru cei care utilizeaza sistemul de operare Windows 7 se poate pune cu ajutorul aplicatiei Windows Media Player.

De ce nu imi citeste DVD-urile laptopul?

Exista un numar destul de mare de probleme posibile, din cauza carora un laptop sau un CD-rom pe un computer nu vad discuri si nu functioneaza corect. Acestea includ: deteriorarea discului in sine, praful de pe capul citit, deteriorarea fizica a dispozitivului , lipsa de contact si functionarea necorespunzatoare.

Discurile DVD sunt suporturi de stocare fragile. Daca sunt utilizate si stocate incorect, suprafata lor este acoperita cu multe zgarieturi mici, iar cd-romul nu mai vede informatiile inregistrate. Pentru a diagnostica acest motiv, utilizatorii trebuie doar sa introduca alt DVD in unitate. Daca laptopul functioneaza cu un alt DVD si citeste informatiile, inseamnă ca DVD-ul este deteriorate.

Ce inseamna Blu-Ray?

Blu-ray sau BD reprezinta un tip de disc optic de mare densitate folosit pentru stocarea de date, in special inregistrari video de rezolutie inalta.
Numele acestuia provine de la culoarea albastru-violet a razei laser cu care se face citirea si scrierea pe acest tip de disc.

Un Blu-Ray poate sa stocheze de 5 pana la 6 ori mai multe datedecat un DVD. Daca un DVD cu un singur strat poate sa stocheze 4.7 GB de date un Blu-Ray stochează 25GB, iar unul cu doua straturi 50 GB, adică pana la 9 ore de video în format HD sau 23 de ore în format standard.

Sus