Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Brand
Filter

Chip-uri pentru Xerox

Rolul chip-urilor care se regasesc pe cartusele pentru imprimante Xerox este acela de a tine evidenta in mod electronic a numarului de pagini printate pentru a te mentine  constant informat in legatura cu cantitatea de praf de toner disponibila.

Initial chip-urile sunt setate cu o valoare ce reprezinta numarul de pagini initial, spre exemplu 2500 pagini, care corespunde unei incarcari de 100% a cartusului. Pe masura ce dvs printati, acesta valoare se reduce, concomitent cu cantitatea de toner, ajungand la un moment dat la 0. In acel moment imprimanta nu mai primeste comenzi de print, afisand mesajul de inlocuire toner.

Desigur, chip-urile pot fi inlocuite cu usurinta, fiind necesar doar sa respectati pozitionarea acestuia pe toner. Fiind un produs electronic e vital sa il asezati cat mai corect acolo unde are spatiul sau dedicat in ansamblul tonerului, asigurandu-va ca face contact perfect, pentru a nu genera erori care sustin ca acel cartus nu mai este recunoscut de catre imprimanta.

Da, toate cartusele din noua generatie de imprimante Xerox au inserate chip-uri pentru a usura gestionarea capacitatii de printare. Mai exact chip-ul preia o functie care in trecut era gestionata de soft-ul imprimantei, usurand astfel contorizarea consumabilelor.

Sus