Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Tip agenda
Culoare
mai multe... less
Material
Inchidere
Brand
Filter

Agende Datate si Nedatate

Agende 2020 datate si nedatate

Planificarea pe noul an incepe din agenda! Venim in intampinarea dumneavoastra cu agende de birou pentru anul 2020 disponibile in formatele A7, A6, A5 si A4, diverse modele si culori.
Fie ca esti in cautarea unei agende cu coperta din piele sau vrei un model vintage deosebit, ce imbina mai multe culori, nu strica sa arunci un ochi peste colectia noastra de agende 2020.

Agende de calitate, de la Cartuseria

Agendele sunt indispensabile in orice birou de aceea in oferta noastra vei gasi agende datate sau nedatate, agende ce contin calendar, sarbatori legale si religioase, numar international de inmatriculare pentru autovehicule, fuse orare, prefixe telefonice internationale si multe alte informatii ce ne ajuta sa ne organizam activitatiile zilnice.
In plus, o agenda este si un cadou perfect si elegant pentru o persoana ocupata care are nevoie de o organizare cat mai eficienta acasa ori la birou!
In oferta noastra veti gasi o gama variata de agende. De acum dispuneti de cele mai bune produse de papetarie pentru biroul dumneavoastra. Pentru comenzi si detalii, contactati echipa noastra! Intra aici pentru a beneficia de cel mai bun pret din online pentru agende de birou.

Sus