Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Tip agenda
Culoare
mai multe... less
Material
Inchidere
Brand
Filter

Agende Datate si Nedatate

Agende 2023 datate si nedatate

Planificarea pentru noul an incepe din agenda!! Venim in intampinarea dumneavoastra cu o selectie bogata de agende de birou pentru anul 2023, disponibile in formatele A7, A6, A5 si A4, avem disponibile diverse modele si culori.

Fie ca esti in cautarea unei agende cu coperta eleganta din piele sau vrei un model vintage deosebit, care sa imbine mai multe culori, nu strica sa arunci un ochi peste colectia noastra de agende 2023.

Agende de calitate, de la Cartuseria

Astfel de produse sunt indispensabile in orice birou, de aceea in oferta noastra vei gasi agende datate sau nedatate, prevazute cu calendar, sarbatori legale si religioase, numar international de inmatriculare pentru autovehicule, fuse orare, prefixe telefonice internationale si multe alte informatii esentiale care ne ajuta sa ne organizam activitatile zilnice.

De asemenea, o agenda poate fi si un cadou perfect si elegant pentru o persoana ocupata care are nevoie de o organizare cat mai eficienta a timpului acasa ori la birou!

In oferta noastra veti gasi o gama variata de agende. De acum dispuneti de cele mai bune produse de papetarie pentru biroul dumneavoastra precum instrumente de scris si corectoare si o varietate de articole pentru arhivare si organizare. In plus, de la Cartuseria.ro puteti achizitiona si rame foto multiple, paturi cu incalzire electrica sau ghilotine pentru hartie si trimmere. Pentru comenzi si detalii, contactati echipa noastra! Intra aici pentru a beneficia de cel mai bun pret din online pentru o diversitate mare de produse!

Sus