Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Tip de produs
Lungime
mai multe... less
Latime
mai multe... less
Culoare
Filter

Banda adeziva si dublu-adeziva

Principalele utilizari ale benzii adezive si dublu-adezive

Cand vine vorba de banda adeziva, putem intui cu totii lucrurile de baza. Banda adeziva este un produs chimic, cu o suprafata adeziva si una normala, indispensabila in orice trusa sau birou.

Se utilizeaza foarte simplu prin aplicarea pe suprafata dorita prin simpla apasare a produsului.

Banda adeziva se poate folosi pentru a repara o varietate de produse deteriorate, pentru sigilare si lipire cutii de carton. De aceea, e bine sa o ai la indemana oricand, alaturi de alte accesorii de ambalare.

Benzile dublu adezive sunt utilizate pentru numeroase aplicatii industriale, de asemenea, de meseriasi si consumatori. Ele sunt perfecte pentru unirea permanentasi ireversibila a doua piese, pentru montarea lor ferma, dar care va lasa posibilitatea de a le repozitiona, sau pur si simplu pentru fixarea obiectelor pentru o perioada de timp limitata.

Tipuri de benzi adezive

Simplu adeziva: masa adeziva se gaseste doar pe una dintre parti.

Dublu adeziva: masa adeziva se gaseste pe ambele parti. 

Una dintre cele mai populare benzi adezive este banda transparenta si maro, care ofera o lipire excelenta. Are un nivel bun de rezistenta la rupere si la socuri.

Cartuseria.ro va propune benzi adezive de calitate, la preturi foarte mici. Fie ca aveti nevoie pentru lipire, fie pentru decorare, puteti alege din oferta de benzi adezive, benzi adezive hartie, benzi dublu adezive buretate, benzi adezive marcare, benzi colorate sau benzi invizibile. Alaturi de benzile scotch, va propunem si dispensere, aparat pentru sigilat pungi, dispenser pentru aplicat folie stretch.

Este de ajuns sa dai un click si ai la indemana un magazin online cu oferte diversificate pentru banda adeziva si dublu-adeziva. Profitati acum de cel mai avantajos pret!

Sus