Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Mod Tiparire
Viteza de tiparire
Conectivitate
Tip hartie
Functii
Brand
Filter

Imprimante termice

Mobilitatea a  devenit o caracteristica de fond si pentru sfera printurilor. In consecinta am inclus in portofoliul nostru oferte dedicate acestor imprimante termice precum si consumabilelor compatibile.

Utilizand o imprimanta de etichete autocolante poti tipari pe orice tip de suport care se potriveste cu caracteristicile acesteia.

Asa cum este nevoie de diferite modele de etichete, pentru oricare dintre ele exista un tip de imprimanta termica compatibila.

Compatibilitatea se refera la dimensiunile, metoda de tiparire, optiunile suplimentare pe care le are o imprimanta de etichete.

O imprimanta termica portabila ofera independenta de orice cablu de conexiune la un computer. In general folosim imprimante portabile in cazul in care avem volume mici de tiparire.

De asemenea, dimensiunile etichetelor tiparite sunt mici. Insa in acelasi timp ele ofera avantajul ca sunt usor de transportat si ofera o calitate foarte buna la tiparire.

Ideale pentru printat facturi, chitante, bonuri, etc. acestea va ajuta sa mentinti costuri reduse pentru afacerea proprie. In consecinta va punem la dispozitie un magazin online focusat pe cele mai noi tehnologii din sfera imprimantelor termice ce mentine preturi avantajoase pentru toate tipurile de clienti, indiferent ca aveti nevoie de un volum mare de print sau unul redus.

Sus