Ordoneaza dupa
Pret
88 lei 2900 lei
Tip coduri
mai multe... less
Tehnologie scanare
mai multe... less
Interfata
mai multe... less
Brand
Filter

Cititoare coduri de bare, Scannere

Daca desfasori activitati de business in domenii diverse de tip supermarket, banci, depozite sau logistica atunci noi te ajutam sa identifici si sa achizitionezi cititoare de coduri de bare adaptate nevoilor tale. Intrucat codul de bare nu este doar un element de baza al vietii cotidiene ci si un detaliu esential cu implicatii in toate palierele unei afaceri iti propunem o oferta variata pentru cititor coduri de bare cu unda laser care utilizeaza diverse moduri de conectare de la wireless la USB.

Avem pregatite pentru tine diverse tipuri de scanner coduri de bare cu citire bidirectionala sau bidimensionala, 1D sau 2D, o selectie complete de cititoare cu laser, USB, Bluetooth, portabile sau cu fir, compatibile cu iOS sau Android. Oferta noastra este una dedicata atat afacerilor mici cat si de anvergura, avand aceleasi preturi imbatabile cu produse care iti sunt nonstop disponibile in magazin online, cu livrare rapida direct la biroul tau, fara nici un fel de efort. Profita acum de cele mai avantajoase preturi pentru afacerea ta!

Ce tipuri de cititoare de coduri de bare exista?

Cititorul de coduri de bare este un dispozitiv electronic alcatuit dintr-o sursa de lumina, o lentila si un conductor foto care transforma impulsurile optice in impulsuri electrice.

In functie de tehnologia de decodare scanerele pot fi clasificate astfel:

- stilou;

- laser;

- CCD (LED);

- cu camera.

In functie de tipul carcasei cititoarele de coduri de bare sunt:

- Manuale (handheld) – cu maner si buton pentru declansare;

- “Stilou” (bagheta);

- Fixe (industriale) – identifica produse in linia de productie sau logistica;

- PDA;

- Automate – de mare viteza.

In functie de natura vanzarilor si diversificare se poate alege un cititor de coduri de bare 1D sau coduri liniare (clasice, cu bare verticale) sau un cititor de coduri de bare 2D – care incorporeza pe o suprafata mica mult mai multa informatie.

In ce situatii este util un scanner de coduri de bare?

Cititoarele coduri de bare raspund nevoilor comerciantilor cu amanuntul, a lucratorilor din logistica si transporturi, HoReCa, a diferitelor procese din productie, satisfacand pe deplin cererea de piata cu performante remarcabile de citire pe aproape toate codurile dec bare la un pret accesibil.

Unde volumul vanzarilor nu este atat de mare este recomandat un cititor de bare fix cu fir, mai ieftin decat cel cititoarele wireless. Daca operatorul are nevoie de mobilitate, pentru scanarea si altor produse de pe raft, atunci se recomanda un scanner de coduri de bare wireless sau tehnologie Bluetooth, dar acestea sunt cu pana la 100% mai scumpe decat cele cu fir.
Noile cititoare de coduri de bare fara fir ofera o raza lunga de actiune – pana la 100 m – cu buffer de memorie de capacitate mare pentru citirea codurilor atunci cand este deconectat sau in afara razei de actiune.

 

De ce criterii trebuie sa tinem cont cand alegem un cititor de coduri?

Inainte de a alege un astfel de scaner, trebuie sa stii exact cum o sa il folosesti. Va fi folosit in conditii obisnuite sau in medii cu conditii extreme (umezeala, temperaturi foarte scazute sau cu mult praf)? Va functiona cu un volum mare de marfa sau unul redus? Toate aceste elemente conteaza!

Puterea unui cititor de coduri de bare este data de motorul de scanare cu care este dotat, iar diferentierea intre diverse tipuri de scanere se poate face si dupa modalitatea de captare a informatiei din codul de bare.

Trebuie sa stiti ca un cititor de coduri de bare laser poate fi folosit in lumina directa a soarelui fara probleme, raza laser fiind intotdeauna precisa. Cititoarele Imager pe de alta parte isi pot pierde din capacitatea de citire pe masura ce lumina naturala sau ambientala devine mai puternica. Asadar, daca spatiul de lucru este in exterior, recomandam cititoarele laser.

Scanere mobile, sau handheld, sunt cel mai simplu de utilizat. Acestea se detaseaza dintr-un suport de tip furca sau de tip cradle, in cazul celor wireless si scanarea se realizeaza printr-o simpla tintire a unui cod de bare si apasarea pe un buton. Sunt perfecte pentru zona de back office sau pentru POS-urile din magazinele mici, unde fluxul de produse nu este extrem de mare.

Pentru un volum mare de lucru se recomanda scanerele fixe, care permit scanarea hands-free si sunt actionate la simpla trecere a unui cod de bare prin fata lor. 

Sus