Ordoneaza dupa
Pret
435 lei 435 lei
Functii
mai multe... less
Format imprimanta
mai multe... less
Mod Tiparire
mai multe... less
DUPLEX
mai multe... less
Conectivitate
mai multe... less
Brand
Filter

Multifunctionala Canon

O imprimanta multifunctionala de buna calitate trebuie sa poata furniza o calitate constanta a tuturor functiilor pe care le inglobeaza, fiind rapida si eficienta in mod egal pentru toate procesele. 

Atunci alegi o multifunctionala, trebuie sa tii cont de urmatoarele aspecte: viteza medie de printare, costurile consumabilelor, iar ca functionalitati e bine sa aiba Wireless, duplex automat, ecran LCD Color si tavi de hartie secundare.

In functie de performantele pe care le doresti si de bugetul pe care il ai la dispozitie, tehnologia specifica unei imprimante multifunctionale iti poate completa nevoile cu dotari si functionalitati specifice.

O imprimanta multifunctionala Canon te va ajuta sa faci economie de spatiu si de bani, inlocuind mai multe dispozitive separate si oferindu-ti functii precum printare, scanare, xeroxare si chiar fax. 

Oferta de multifunctionale este una destul de generoasa, indiferent daca optezi pentru cele cu jet de cerneala sau pentru cele cu laser. Important este sa te documentezi bine inainte in privinta specificatiilor tehnice si sa incerci sa afli cum se comporta aparatul in regim obisnuit de utilizare.

Fie ca doriti o imprimanta pentru acasa fie una profesionala pentru birou, magazinul nostru online Cartuseria.ro va pune la dispozitie o gama variata de imprimante si multifunctionale de buna calitate si ieftine.

Comanda online e mult mai simplu si beneficiezi astfel de cele mai bune oferte si promotii pentru imprimante multifunctionale Canon.

Sus